Terrassen

Mini loungeset voor in de tuin – een zomers DIY project

zomerse-lounge-buiten-design-deco-ideeën-voor-sfeer

Herinner je je onze post nog waarin we je toffe zomerse ideeën aanbieden voor het creëren van een gezellige loungehoek in huis en in de tuin? Vandaag gaan we graag een stap verder en presenteren we u enkele belangrijke elementen van de Outdoor Lounge, waaronder comfortabele stoelen, stijlvolle kussens en natuurlijk groene planten die daar een geweldig effect creëren. Als je onze designtips volgt, geniet je na een paar eenvoudige stappen van een betoverende buitenruimte met deze zelfgemaakte mini loungeset. En het beste van alles: het ontwerpproject voor de buitenlounge kan binnen een vrij beperkt budget worden gedaan!

Loungeset design voor je buitenruimte met een DIY-smaak

goedkope-ligstoel-opvouwbare-tuin-lounge-inrichting-zelf-kruid het op

Met een beperkt budget moet u zuinig zijn bij het zoeken naar zitplaatsen op het terras. Ja, deze zijn in principe duur, voor minder dan honderd euro worden ze niet verkocht! Ook kan het soms weken duren om iets specifieks te vinden waarnaar u op zoek bent. Met een beetje fantasie werkt de loungehoek echter ook! Je kunt gewoon een paar gebruikte ligstoelen kopen tegen een zeer betaalbare verkoopprijs en ze gebruiken om je eigen individuele loungeset te maken.

De perfecte ontspanningsruimte

kleine-lounge-tuin-ligstoel-bijzettafel-kussen-modern-strepen

U weet precies wat u wilt voor uw buitenruimte – namelijk een ligstoel met een moderne uitstraling. De ligstoel moet er niet alleen geweldig uitzien, maar ook supercomfortabel zijn! Daarnaast is er zeker een bijzettafel – je hebt tenslotte een plek nodig om een ​​koude frisdrank, boek of tablet neer te zetten terwijl je rondhangt, toch? Je kunt natuurlijk een oude favoriete tafel die ergens in de kelder staat stofzuigen nieuw leven inblazen en buiten blijven gebruiken. Een nieuw likje verf en voila – de loungemeubels zijn klaar.

Huisgemaakte loungeset voor op het zonneterras

gestreepte-kussens-dekens-zomertuin-design-inspirations

Het palet voor de buitenruimte varieert van gestreepte stoffen tot betonblokken tot groene planten. De betonblokken zijn perfect als plantenbak en privacyscherm en kunnen naar eigen smaak worden geverfd.

trendy-streep-kussenslopen-om-zelf-achromatisch

Je kunt geweldige kussens krijgen voor een super goedkope prijs. Deze ronden de look van uw buitenlounge perfect af. Maar wil je echt je eigen kussens voor buiten, die speciaal voor de ligstoel zijn ontworpen? Dan is het raadzaam om de kussenslopen van weerbestendige stoffen te naaien. Het kussen doet wonderen als rugsteun. Bovendien is het hier een frisse, zomerse blikvanger, vind je ook niet?

De plantenpot en de tafel creëren een monochrome look

zomer-lounge-buiten-groene-ideeën-decoratie-patroon-kussenplanten

Een doe-het-zelf plantenbak gemaakt van betonblokken

Betonnen emmer-planter-DIY-projecten-voor-tuin-buitenruimtes

Heeft uw loungeruimte een kleine verfraaiing nodig? Waarom niet met een sintelblok plantenbak? Zoals eerder vermeld, begin je een beetje variatie aan de sfeer toe te voegen door een paar blokken te schilderen. Vervolgens kunt u alle blokken strategisch stapelen, waarbij u de bovenste blokken zo plaatst dat ze open zijn en als plantenbakken kunnen worden gebruikt.

gekleurde-beton-plantenbak-tuindecoratie-doe het zelf

DIY-plantenbak-van-betonblokken-tuin-lounge-ligstoel

betonblokken-als-planters-gebruik-milieuvriendelijk-goedkoop

Plantenbakken-vullen-met-potgrond-ideeën-voor-buiten

Daarna is het tijd om te planten! Verzamel je potgrond en het groen van je keuze. Let op de locatie waar de gekozen plant zal gedijen. Helemaal bovenaan wordt een decoratieve steen geplaatst, afhankelijk van de stemming.

Zomerlounge

Betonblokken-planter-doe-het-zelf-apparatuur-voor-buiten

Zoals je ziet is het heel goed mogelijk om zelf een gezellige en comfortabele buitenruimte te creëren. Vooral als je in de eerste plaats denkt aan comfortabel zitten, een doe-het-zelf-project onderneemt en gebruikte items combineert voor de rest van de opstelling, is de uitrusting buiten compleet. Wees niet bang om slim te combineren! Maar je moet ook weten dat je niet alles zelf kunt doen. Als je een geweldige aanbieding vindt (zoals goedkope individuele meubels), trakteer jezelf dan meteen! We hopen dat je geniet van een ontspannende zomer!

Loungeset om van te genieten

klapstoel-om-te-relaxen-onder-de-zon-tuin-ideeën-voor-lounge

Fleur de tuintafel-op-met-kleur-spray-dye-gele-accenten-in-de-buitenruimte

tuin-lounge-meubel-spice it up-yourself-gestreepte kussenhoes