Terrassen

Modern houten terras – interessant creatief idee voor tuinmeubilair

massieve patio groot huis zwemmen houten accenten gebruiken woonideeën

de modern houten terras, dat behoort tot een Australisch strandhuis in Perth, wordt gekenmerkt door zijn trendy, indrukwekkende design.

Modern houten terras zorgt voor ontspanning en veiligheid

buitenbouw leefruimte voor vrije tijd

Verlichting en meubilair zijn meer typerend voor binnenruimtes. Deze gestructureerde patio brengt deze woning tot leven en geeft eigenaren de mogelijkheid om hun vrije tijd buitenshuis door te brengen. Deze modern houten terras is geen typische buitenruimte. Als bewijs hiervan kunnen keuken-, eet- en woonruimtes worden aangehaald. In combinatie met het traditionele zwembad en de open haard wordt dit gebouw een unieke, elegante ruimte vol activiteit en leven. Het ontwerp van deze extra verandaruimte bleek tot nu toe de grootste uitdaging voor bouwbedrijf RED. Naast de privacy van verschillende naburige huizen, evenals de sterke oceaanwinden, zou het project kunnen mislukken. De oplossing – het oprichten van een zilveren barrièremuur rond het object. Ontwerpcontinuïteit is gecreëerd!

Nieuwe ideeën en details voor het moderne houten terras

buitenruimte comfortabel origineel klein huis buiten

Om het licht goed te richten en op deze manier de privéruimte verder te beveiligen, moesten veel innovaties worden ingeschakeld. Het eindresultaat – complexe en uitgekiende designarchitectuur die het dagelijks leven ruimer maakt door comfort en privacy intact te houden. De houtstructuur, nieuwe ontwerpideeën en het gerenoveerde zwembad zijn slechts enkele van de indrukwekkende details. Lichte houttinten contrasteren met de grijze gevel. Er ontstaat een omgeving van warme kleuren, waardoor deze buitenruimte op een gezellig interieur lijkt. Het moderne houten terras geeft iedereen het gevoel alsof ze in een normale kamer zijn. Daarnaast is er een gevoel van openheid en rust. Buitenmuren zijn door middel van houten ornamenten in de structuur van het terras geïntegreerd, wat tevens beschermt tegen nieuwsgierige blikken.  

Traditionele elementen zoals het zwembad en de open haard zijn te zien onder de vele nieuwe ontwerpideeën

traditionele schoorsteen in het midden mooi verlicht direct licht

Open haard geeft de sfeer gezelligheid en ontspanning

modern houten dek vertrouwde details in brand gestoken

Eethoek maakt maaltijden in een open omgeving mogelijk

van buren blikken en winden eetkamer tafel stoelen

Gebruik een accent op licht houtmateriaal

houten vloer accent lichte kleuren lijken op een interieur

Woongedeelte waar u uw vrije tijd comfortabel kunt doorbrengen

Moderne houten terras zithoek houten steunen lijken op leefruimte

Exterieurdesign maakt indruk – de buitenkant lijkt erg op het interieur

woning ruimer maken decor kussens verzonken hoge plafonds wand van glas