Terrassen

Modern penthouse appartement met dakterras – een oase midden in de stad

Daktuin penthouse appartement

De vraag naar zolderappartementen neemt de laatste tijd toe, omdat een Penthouse appartement heeft enkele voordelen ten opzichte van de andere appartementen. Tegenwoordig, wanneer er nooit genoeg ruimte is, is er de neiging om prachtige daktuinen aan te brengen op de platte daken van particuliere huizen of commerciële gebouwen. Het planten gebeurt volgens de voor de tuinbouw gebruikelijke regels, maar de grootte van de planten is om gewichtsredenen beperkt. Voor de dakterrassen hebben vooral laagblijvende planten in houten potten, keramische potten of kuipen, omringd door gazons of bessen met bloeiende planten, de voorkeur. Kleine waterbassins komen ook veel voor in weelderig aangelegde tuinen.

Fantastisch loft penthouse-appartement in het hart van New York

Daktuin exotische oase plantensoorten paradijs

We presenteren u een fascinerende Penthouse appartement met een grote daktuin direct op de bovenste verdieping van een vooroorlogs maisonnettegebouw. Het ligt bijna in het hart van New York City – in een van de meest gewilde en hippe wijken van de metropool – Chelsea, op slechts honderd meter afstand ligt het wereldberoemde Chelsea Hotel. Om de bewoners van de dichtbebouwde binnenstad van New York van een zonnige tuin te voorzien, hebben de architecten de binnenplaats naar het dak verplaatst. Het project transformeert de ongebruikte dakruimte tot een bijzondere oase midden in de stad.

Individueel en veelkleurig penthouse appartement

Garden Paradise Penthouse New York

De sfeervolle en mysterieuze tuin heeft een vleugje oosterse charme. Oosters en oosters antiek zijn een passie van de eigenaren. Dat zie je terug in het interieurontwerp van de Penthouse appartement en de daktuin. Deze artistieke en culturele invloed zorgt voor een stijlvolle visuele verbinding tussen binnen- en buitenruimtes. De woonruimtes zijn ontworpen in een loftstijl. De grote open ruimte en grote raampartijen dragen bij aan het luchtige gevoel van ruimte.

Zonnige daktuin in Chelsea, New York, VS

Daktuin Maissonette Suite New York Chelsea

Het moderne Penthouse appartement biedt een mysterieus toevluchtsoord weg van de drukte van het stadsleven. De daktuin is verrassend groot en in terrassen aangelegd over meerdere niveaus. De verschillende delen van dit kleine paradijs creëren verschillende zones en privéruimtes die perfect zijn voor ontspanning en vermaak. Verticaal tuinontwerp is in dit geval meer geschikt. De stadstuin boven de stad herbergt exotische soorten bomen en struiken, wijnstokken en klimplanten die rond kolommen en hekken slingeren. De natuurlijke sfeer wordt benadrukt door de natuurlijke materialen in de inrichting – hout, steen en metaal. De inrichting is meer een kleurrijke mix en straalt een onconventionele, gezellige en artistieke sfeer uit.

Maissonette suite met daktuininterieur

Maissonette Appartement - Interieurontwerp in New York

Moderne keuken met kamerplanten

moderne keuken oosterse ornamenten kamerplanten wijnstokken

Eethoek met een rustieke houten tafel en houten stoelen

Loft appartement eethoek houten tafel

Luxe slaapkamer met hemelbed

Slaapkamer hemelbed loft appartement fotolijst kussen

Maissonette Suite in New York – Plan

Penthouse appartement plannen

Spiegelplafond in een penthouse-appartement – vergroot visueel de muren

Een oud schoolgebouw in Chicago omgetoverd tot een modern penthouse-appartement