Toiletten & Sanitair

Klassiek badkamermeubel en sanitair van Devon Devon

originele ideeën voor badkamerontwerp

We presenteren u verschillende ideeën van het gerenommeerde Italiaanse merk Devon voor Devon klassiek badkamermeubel en sanitaire systemen. De originele meubels combineren functionaliteit en esthetiek en zijn perfect voor liefhebbers van elegant badkamerdesign in een klassieke stijl.

Klassieke badkamermeubels – trends voor 2013

nobele ideeën voor badkamerontwerp

de klassiek badkamermeubel van Devon Devon worden gekenmerkt door doordachte details – alles in de moderne badkamer is in harmonie ingericht. De spiegel aan de wand is de enige decoratie die deze prachtige meubelen nodig hebben. De wandlampen brengen een romantisch tintje uit het verleden. Het beste van het concept is dat je niet veel ruimte hoeft te hebben – zoals het voorbeeld hierboven laat zien. De combinaties van hoogwaardig keramiek en ijzeren kranen zijn op dit moment erg populair. Toiletten in retrostijl met een hooghangend reservoir zijn momenteel weer in. De zitting is gemaakt van massief hout – de natuurlijke materialen passen bij de klassieke stijl. De kleuren van de badkamermeubels zijn wit en daardoor goed te combineren met leuke deksels, muurverf en kroonluchters.

Klassieke badkamermeubels – kleuren en collecties

klassiek gouden badkamerontwerp

De grote verscheidenheid aan dessins en kleuren die in de nieuwe collectie wordt gepresenteerd, inspireert en overtuigt volledig. Klassiek badkamermeubel met een moderne twist – dat is de beste manier om de trends voor 2013 te beschrijven. Gouden, paarse en rode accenten vullen de algehele look aan. Chique en elegant, ze hebben Engelse namen zoals Westminster, Oxford of Cambridge – een duidelijk teken van de inspiratie van de ontwerpers. Het bedrijf presenteerde combinaties van douchecabines, glazen wanden, badkuipen en meubels. Hun concepten wijzen op de tendens om badkamers te voorzien van comfortabele stoelen. Het spreekt bijna vanzelf dat er een gezellige bank of fauteuil in een contrasterende kleur in de badkamer staat.

Luxe en elegantie – klassiek badkamermeubel en sanitair

luxe badkamermeubels designstukken

Klassieke zwart-wit combinatie in de badkamer

klassieke zwart-witte badkamerontwerpideeën

Beige-bruin kleurenschema

klassieke badkamerontwerpideeën

Interessante kleurencombinaties – rode muren

klassiek luxe badkamerontwerp

Neutrale kleuren en klassieke verlichting

Trends Badkamerdesign Devon Devon

Klassiek op het toilet met hooghangend reservoir

retro chic design toilet hooghangend reservoir

Wastafel – ontwerp voor 2013

Gootsteenontwerpidee klassieke stijl

Wastafel uit de nieuwste collectie

klassieke wastafel-Devon Devon

Badkamerinrichting – meubelen

Devon Devon Collection 2013 badkamermeubels

Badkamermeubel – console

klassiek badkamermeubel-bad Devon