Tuinieren

Belangrijke tips voor een modern tuinontwerp

Bloemen waterval tuin

De planten zijn bepalend voor de uitstraling van de tuin. Traditioneel is de tuin in tweeën verdeeld – een gebied is beplant met gras en een gebied – met bloemen. Als de grootte van de tuin het toelaat, kunt u ook mooie struiken of fruitbomen planten. De rijke selectie van plantensoorten laat de eigenaar met veel opties om uit te kiezen. de modern tuinontwerp  is spannend en interessant.

Modern tuinontwerp is een plezier

exotische-japanse-tuinsteen

Als u uw tuin wilt inrichten, moet u zich inspannen om de planten te kiezen op basis van de klimatologische omstandigheden. Bij landschapsarchitectuur is het raadzaam om de planten in tweeën te verdelen – de ene groep die direct zonlicht nodig heeft en de andere die de voorkeur geeft aan schaduw. Ook de bodemgesteldheid en andere locatie-eisen spelen een belangrijke rol. De planten mogen elkaar niet overgroeien, dus informeer naar hun groeigrootte.

Modern tuinontwerp – dicht bij de natuur en gezellig

kleine-tuin-bloem-houten pot

Bedenk hoeveel vrije tijd je daarvoor hebt modern tuinontwerp hebben. Als u niet de tijd heeft om veel verschillende soorten planten te kiezen, is het beter om de grotere zorg die nodig is te vermijden – struiken hebben over het algemeen minder voedsel nodig en creëren een gezellige, vertrouwde sfeer.

Tuin met struiken en bloemen

Bloementuin stenen pad

Beschermend dak beschermt uw tuin tegen slecht weer. Zet de vergelijkbare planten dus in groepen van dezelfde soort, zodat het dak logisch is. Bouw een sterke, duurzame structuur, bij voorkeur van hout, en bedek deze met stof.Voordat u de tuin plant, moet u plannen voor een toegang tot het huis, een terras en een zitplaats. Platen of treden van natuursteen dragen bij aan het totaalbeeld. Comfortabele loungestoelen en een tuintafel, grill en ander buitenmeubilair zorgen ervoor dat u dat kunt doen modern tuinontwerp genieten.

kleine-bomen-tuinstenen

Groene tuin en modern buitenmeubilair

Groene tuinmeubelen

Moderne tuin in Japanse stijl

moderne-tuin-design-stenen-japanse-stijl

Ontwerp vanuit het kleine tuin

Tuin Entree Bomen Gras

16 stappen om een ​​Japanse tuin te creëren

5 basistips voor een modern tuinontwerp in huis