Tuinontwerp en onderhoud

Parasolontwerpidee van Dirk Wynants – esthetisch en functioneel

parasol vrouw man schaduw privésfeer praktisch

De ontwerper van Extreem Dirk Wynants ontwierp deze innovatieve Parasol ontwerp. Nog een typisch voorbeeld van het geweldige werk van de ontwerpers. Creatieve en interessante ideeën zijn altijd welkom op het gebied van mooi tuinontwerp.

Innovatove parasolontwerp zorgt voor uw comfort

parasol stabiele constructie technische component onzichtbare innovatie

De constructie van de parasol lijkt op een waaier. Het opent en sluit moeiteloos. Dat maakt het bijzonder gemakkelijk in gebruik. U kunt hier echt genieten van de schaduw en de intieme sfeer. Het maakt ook Parasol ontwerp van Dirk Wynants kan dit tuinaccessoire overal geplaatst worden. Zet hem naast de tafel of bank! Hierdoor heb je meer vrije ruimte. Het platte ontwerp garandeert een veilige windweerstand. Het geeft Kosmos ook een mooie uitstraling. Het kan worden gebruikt als een geweldig, eigenzinnig accessoire in uw tuin. Als u op zoek bent naar de juiste parasol voor in de tuin of op het balkon, dan moet u zeker eens kijken naar dit originele en praktische ontwerpidee voor zonwering.!

Modern parasolontwerp is praktisch gemaakt

parasolontwerp eenvoudige vorm gemakkelijk te gebruiken ideeën

Er zijn geen technische componenten zichtbaar, maar deze zijn slim verborgen onder de stof, wat een ander voordeel hiervan is Parasol ontwerp verwezen naar Als. Dat maakt Kosmos tot een waar voorbeeld van esthetische schoonheid. Functionaliteit en esthetiek zijn perfect gecombineerd en leiden tot het succes van dit werk. Twee magneten houden hem open en laten hem los bij slecht weer zodat de parasol vervolgens sluit. Een eenvoudige leren riem zorgt voor een hellingshoek waardoor het water kan weglopen. Met de Kosmos parasol komt je tuin of terras nog mooier uit. De sfeer is nog meer ontspannen.

Het parasolontwerp van Dirk Wynants lijkt op een waaier  

parasol-design-studio-extremis-lamp-tip-wit-kleur

Het platte ontwerp van de Kosmos parasol garandeert windweerstand

zonnescherm ontwerp dirk wynants structuur sluiten open

Kosmos is ontworpen om bijzonder praktisch te zijn – het heeft zelfs verlichting!

midden naast tafelbank niet in het midden zetten