Tuinontwerp en onderhoud

Polyethyleen plantenbak met “Sahara” verlichting van GANDIA BLASCO

polyethyleen plantenbak met geïntegreerde verlichting wit

Dit mooie en minimalistische polyethyleen Plantenbak met verlichting zijn ontworpen door Pablo Girones voor het Spaanse merk Gandia Blasco. Dit zijn uniek gevormde plantenbakken met een gladde afwerking. De Sahara collectie is gemaakt van polyethyleen en heeft een ronde vorm. Het materiaal is weerbestendig en bijzonder geschikt voor buiten. De plantenbakken zijn ook uitgerust met compacte fluorescentielampen.

Plantenbak voorzien van verlichting

polyethyleen plantenbak met geïntegreerde verlichting terrastuin

De mooie emmers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zien er vooral in groepen erg leuk uit. Maar ook individueel verfraaien ze de buitenruimte prachtig, zetten je planten in de schijnwerpers en creëren tegelijkertijd een aangenaam licht. Zo kun je zowel ‘s avonds als ‘s nachts genieten van je tuin.

polyethyleen design plantenbakverlichting integreert modern

De ongewone schepen zijn prachtige blikvangers, zelfs als ze leeg zijn. Versier het terras, zwembad, veranda of zithoek in je tuin met een of meerdere containers en creëer een unieke decoratie waar iedereen jaloers op zal zijn.

mooie ronde vorm

polyethyleen-designer-plantenbak-met-verlichting wit rond

De eenvoudige look, die de minimalistische stijl vertegenwoordigt, wordt gecombineerd met afgeronde randen, zoals we die kennen van mediterrane kleipotten. Zo ontstaat een interessant samenspel van moderne en traditionele elementen, passend bij elke tuinstijl. Als je heel bijzondere eyecatchers in je buitenruimte wilt creëren, rust hem dan uit met een van de lichtgevende modellen van Gandia Blasco.

verkrijgbaar in verschillende kleuren 

polyethyleen plantenbak verlichting sahara kleuren

De fraaie emmers zijn niet alleen in het wit verkrijgbaar. Je hebt de keuze tussen rood, zwart, beige, grijs en groen, zodat je ook met een moderne uitstraling mooie kleuraccenten kunt aanbrengen. En ook hier zijn groepen van twee kleuren een goed idee. Denk er niet langer over na, maak van de gelegenheid gebruik om licht en decoratie te combineren in slechts één object.

zwart en wit met minimalistisch design

polyethyleen plantenbak uitgerust gandia blasco

Effen wit

polyethyleen design plantenbak met verlichting ronde maten