Tuinontwerp en onderhoud

Terrassen en landschapsarchitectuur op een huis in Brooklyn

terras en tuin design moderne hoogslaper houten chaise longue

Wij laten u graag een interessante stadstuin midden in Brooklyn zien en maken duidelijk wat voor een indrukwekkende transformatie er in slechts enkele stappen is uitgevoerd en bereikt. Het ontwerp voor het terras en tuinontwerp is afkomstig van Lindsey Taylor. U zult versteld staan ​​van wat er allemaal kan veranderen met een nieuwe vloerbedekking en mooie planten en meubels. De nieuwe tuin straalt rust uit en is perfect om te ontspannen.

Terras- en tuinontwerp – de tuin vooraf

terras-tuin-ontwerp-vooraf-ontwerp-bestrating-gazon-remodeling

Aan de vorm van de kleine tuin is bij de inrichting van het terras en de tuin niet veel veranderd. Zelfs het verhoogde bed bleef behouden. Het enige verschil is het afgeronde gebied, dat nu een eenvoudige hoekige vorm heeft. Dit geeft de tuin een modernere uitstraling. Als vloerbedekking wordt blauwe hardsteen in grijze kleur gebruikt. De tegels hebben ook een moderne, rechthoekige vorm en bedekken ook het voormalige gazon. Omdat de eigenaren het bamboe hek erg mooi vonden, is er niets aan veranderd. Zelfs de verweerde look bleef behouden in de terras- en tuininrichting, wat de tuin een zekere charme geeft.

Terras- en tuinontwerp – The Brooklyn townhouse

terras en tuin ontwerp brooklyn-house-design-balkon-bloembakken-graeser

Ook voor de vaste eettafel is gekozen voor grijs. Banken en moderne krukken worden gebruikt om op te zitten. De chaise longue van onbewerkt hout, waar ook een bijzettafel bij zit, is een interessante blikvanger. Dit accessoire komt van de vakantie van een huiseigenaar. Een praktisch kenmerk waarmee rekening is gehouden bij het ontwerpen van het terras en de tuin zijn extra zitmogelijkheden, die mogelijk worden gemaakt door de brede wand van het verhoogde bed.

Het huis ervoor

terras-tuin-design-huis-design-before-new-york-wall-design-wit

In de terras- en tuininrichting is zeer spaarzaam gebruik gemaakt van de versieringen. Slechts twee betonlook plantenbakken en enkele fiberglas bloembakken met Chinees riet sieren het terras. Een reden hiervoor is de vrij beperkte ruimte. In ruil daarvoor werd er echter heerlijk met de planten gespeeld. Ze werden op een wilde manier geplant en doorbraken de strakke, moderne stijl van de patio. De planten zijn onder andere de Aziatische kornoelje, een klimroos en verschillende struiken. Daarnaast is er gekozen voor een tuinontwerp dat minimaal tuinieren vereist. In het midden van de tegelvloer bleef ruimte over voor nog een klein bed. Deze is versierd met een Japanse camelia, maar ook met lavendel en buxus. Dat was een van de wensen van de klanten.

Balkonontwerp met houten tegels

terras-tuin design-balkon-idee-wit-stoel-draad-optica-leuning-metaal

Zithoek en houten hek

terras en tuin design schutting-bamboe-tegels-arduin-zithoek

Tuinbed geïntegreerd in de grond

terras-tuinieren-beplanting-bed-idee-boom-privacy-bescherming-houten-planken

Verhoogd bed in de tuin

terras en tuin design hoogslaper-idee-zit-planten-wild-graeser

Tuinontwerp met makkelijk te verzorgen planten

terras-tuin-design-bed-boom-graeser-buesche-hek

Ontworpen door Lindsey Taylor.