Tuinontwerp en onderhoud

Tuinontwerp met stenen voor een prachtige tuin

Tuinontwerp met stenen - grind - vloeren - Mediterrane flair

U heeft de mogelijkheid om uw tuin individueel en vrij naar uw smaak in te richten. Verschillende dingen gemaakt van verschillende materialen zijn voor u beschikbaar. Door de verschillende toepassingen kunt u de stijl van het tuinontwerp bepalen. Gebruik bijvoorbeeld metaal gemaakt van rechte lijnen voor moderne variaties of sierlijke decoraties om een ​​romantische tuin te creëren. Hout daarentegen zorgt voor een bijzonder gezellige uitstraling. Het is om deze reden dat het zo populair is en vaak wordt gekozen voor het ontwerp van de tuin.

Ideeën voor tuinontwerp met stenen

Tuinontwerp met stenen - keermuur van natuursteenplaat

Maar ook de Tuinontwerp met stenen is een goede keuze omdat de steen op verschillende manieren kan worden gebruikt. Daarnaast zijn de stenen een stabiel en weerbestendig materiaal, wat ze perfect maakt voor buitengebruik. Met behulp van stenen kun je, ongeacht de vormen, kleuren en varianten, je tuin nog natuurlijker maken. Voor tuinontwerp kun je stenen gebruiken om grenzen te stellen tussen verschillende gebieden zonder het er te kunstmatig uit te laten zien. Kiezels daarentegen zijn geschikt voor verschillende decoratieve doeleinden – ontwerp een tuinpad, een bed dat je bedekt met kiezelstenen, of verdeel stenen gewoon door er interessante patronen mee te maken. Je kunt kiezelstenen ook versieren met kiezelstenen voor tuinontwerp.

Tuinontwerp met stenen – definieer bloembedden

Tuinontwerp met stenen -bloemperken-definiëren

Maar genoeg gepraat! We gaan je gewoon een interessante galerij met stenen tuinontwerpen laten zien die zal illustreren wat je nog maar eens hebt gezegd. Zie hoe de stenen de tuin kunnen versieren en krijg de inspiratie die je nodig hebt.

Versier bloempotten en kuipen met kiezelstenen

Tuinontwerp met stenen-grind-mozaïek-planter-vetplanten

Versier bloempotten en bakken met kiezelstenen. Vooral vetplanten passen uitstekend bij dit soort tuininrichting met stenen.

Hele rotsen voor tuinontwerp

Tuinontwerp met stenen open haard

Hele rotsen voor tuinontwerp met stenen kunnen er prachtig uitzien. Plant mooie planten en bloemen tussendoor om gezelligheid en warmte toe te voegen.

maak prachtige patronen met kiezelstenen

tuinontwerp-met-stenen-vloeren-kiezels-mozaïek

Met behulp van kiezelstenen in verschillende kleuren kunt u met dit tuinontwerp met stenen prachtige patronen maken en tuinpaden of terrassen ontwerpen.

Kiezels in plaats van plantenlabels

tuinontwerp-met-stenen-plantborden-takken

Je kunt ook kiezelstenen gebruiken in plaats van tags voor tuinontwerp met stenen. Deze kunt u individueel labelen. Zo weet je altijd precies waar je iets geplant hebt voordat het gegroeid is.

tuinontwerp-met-stenen-grind-natuursteenplaten-open haard

tuinontwerp-met-stenen-grind-mozaïek-decoratief

tuinontwerp-met-stenen-japanse-tuin-grind-standbeeld

tuinontwerp-met-stenen-fontein-kiezels-mozaïek

landschapsarchitectuur-met-stenen-watersysteem-decoratieve-kiezels-stapplaten

landschapsarchitectuur-met-stenen-ronde-loopvlakplaten-kiezels

tuinontwerp met stenen rotstuin-ballen-grind-bedden

tuinontwerp-met-stenen-ziergraeser-buesche-grind-inspiratie

tuinontwerp-met-stenen-kreek-mos-panter-graeser

tuinontwerp-met-stenen-combinatie-kleuren-kiezels-tuinpad-idee

tuinontwerp-met-stenen-verhoogd-bed-buesche-boom-gazon