veranda

Ontwerp een glazen terras – interessante decoratie-ideeën

glazen terras ruime wintertuin kleurrijke meubels

Zelfs als u een glazen terras heeft en u zich afvraagt ​​wat u ermee moet doen, vindt u hier interessante ideeën voor inrichting en decoratie. Geef de zonnige kamer karakter. Een ruime glazen terras is omgetoverd tot een gezellige woonkamer waar de huiseigenaren de gasten vermaken. Speciaal ingericht voor een groot gezin, er ontbreekt niets in de kamer – een extra grote open haard, verschillende houten balken als decoratie en een rustieke kroonluchter die alle ogen trekt.

Beglaasd terras om te ontspannen

geglazuurd terras rustieke schommelstoel tapijt eettafel

Een kleine zithoek met een schommelstoel kan prachtig worden gekozen voor het glazen terras. Zo voel je je zelfs op de koude dagen van het jaar dicht bij de tuin.

Groot glazen terras met geweldig uitzicht

geglazuurd terras eenvoudige inrichting salontafel groene zitkussens

Vier openslaande deuren openen en verbinden het glazen terras naadloos met de tuin. Belangrijke tip – Ramen zijn het belangrijkste ontwerpelement van elke glazen veranda, dus u kunt het comfort en de efficiëntie maximaliseren met een goede isolatie. Bespaar niet op beglazing, uw comfort in de winter hangt ervan af. De chique inrichting, de zachte pastelkleuren – groene bekleding op de banken zorgen voor een huiselijke sfeer.

Neutrale kleurstelling verhoogt het wooncomfort

geglazuurd terras modern design rustiek schuin dak tapijt grijze meubels

Deze gezellige veranda biedt meer leefruimte en gecombineerd glazen terras en woonkamer in één. De open haard is een echte blikvanger en verwarmt je tijdens de koude winterdagen. Grijze accenten zoals de bank en fauteuils en een interessante tapijtset accenten. Het terras is gescheiden van de rest van het huis door glazen schuifdeuren.

Veranda in de zomer

geglazuurd terras stenen vloer gezellige sfeer metalen meubelen

Creëer een ruimte om te ontspannen, waar vrolijke lentekleuren de nadruk leggen op het eenvoudige ontwerp. Een visuele verbinding met de tuin is niet alleen door de ruime beglazing, maar ook door potplanten en kleine bomen in de kamer. Comfortabel meubilair – kleine salontafel en bank – en de kamer ziet er compleet uit. Een vloerbedekking van natuursteen tegels wordt opgewarmd door vloerverwarming.

Klein terras met grote impact

roze rood woonkamermeubilair veranda

Hoge ramen laten voldoende zonlicht de kamer binnen en laten het groter lijken. De zwart-witte vloerbedekking en de comfortabele roze fauteuils met interessante klassieke patronen springen in het oog. Het is een smaakvolle faciliteit voor wie van de klassieke stijl houdt. Aantrekkelijke rode muur en verschillende antieke decoratieve elementen zijn charmante accessoires.

Beglaasd terras met mediterrane uitstraling

wit blauw kleurenschema woonkamer

Drie glazen wanden, een interessant houten plafond en veel zachtblauwe sierkussens zorgen voor een artistieke sfeer in de kamer. Zacht gele, groene en blauwe accenten in het interieur.

Beglaasd terras met loggia

glazen veranda kroonluchter

Een smaakvolle loggia scheidt ze glazen terras van de rest van het huis. Het terras is omgetoverd tot een gezellige leeshoek in klassieke stijl. De houten vloer in het huis contrasteert met de tegels waarmee het terras is overdekt.

Gezellige leeshoek

klassiek meubilair salontafel-geglazuurd terras

rustieke veranda rotan meubels

gezellig, zonnig terras- rotanmeubels

Franse raam-lavendel bank

Open haard tapijt design terrassen

Veranda decor potplanten