Verlichting, decoratie & feesten

Trendy decoratie-ideeën – papieren lamp zorgt voor een romantische sfeer

elegante-vloerlamp-van-papier

Wij presenteren u de Papieren lamp – een trendy decoratieve verlichting die een romantische, feestelijke en unieke sfeer creëert. Of het nu modern en kleurrijk is, of met een huis uit het verleden, deze elegante toevoeging aan je interieur is altijd een fijne verfrissing. We hebben een aantal elegante en stijlvolle ontwerpen voor je samengesteld.

Gekleurde papieren lamp als decoratie

gekleurd-papier-lamp-hanglamp-eetkamer

Als je interieur te monochroom is of een lekkere verfrissing nodig heeft zoals in de Scandinavische stijl, hang dan meerdere papieren lampen op in hetzelfde design maar in verschillende kleuren. Het beste van de Papieren lamp is namelijk de diversiteit van het ontwerp. Het is zeer geschikt voor eetkamers en woonkamers, zelfs voor slaapkamers en het terras. Het is belangrijk om het juiste ontwerp te kiezen voor je eigen interieur.

Papieren lamp in plaats van de traditionele vloerlamp

ronde-papieren-lampen-zwart-wit-woonkamer

de Papieren lamp Het kan niet alleen met succes worden gebruikt als decoratie, het kan zelfs de traditionele vloerlamp volledig vervangen. Afhankelijk van de stijl van je interieur kun je kiezen voor een variant in combinatie met metaal, of een combinatie met hout.

Papieren lamp met een futuristische vorm

wit-gele-papieren-lamp-muursticker-woonkamer

Voor alle fans van extravagante maar elegante ontwerpen, hebben we er een paar: Papieren lampen gevonden die er niet alleen super mooi uitzien, maar ook een zeer elegante vorm hebben – deze lampen horen gewoon in de schijnwerpers en hebben veel vrije ruimte eromheen nodig om ze optimaal tot hun recht te laten komen. Ze dragen de sfeer van Azië, waar ze oorspronkelijk vandaan komen, en zien er exotisch uit – interessante bladeren, bomen uit verre landen en zelfs een lamp met de mooie naam – de draak gemaakt van vuur.

Papieren lamp voor terras of tuin

groot-gesneden-papier-lamp-Scandinavisch-design

Zeker nu, wanneer de kerst voor de deur staat, wil je niet alleen in huis, maar ook buiten een feestelijke sfeer creëren. de Papieren lamp is beter geschikt dan kaarsen bij slecht weer en kan mooie accenten geven aan raam, veranda of terras. Zoek in ieder geval van tevoren uit waar en hoe de papierlamp zich kan bevinden, zodat u mogelijk brandgevaar vermijdt. Laat je inspireren door onze suggesties en creëer een onvergetelijke sfeer in huis!

Elegante vloerlamp in de woonkamer

elegante-vloerlamp-papier-woonkamer

Stijlvolle vloerlamp voor een gezellige zithoek

Vloerlamp-zithoek-leeshoek-woonkamer

Papieren vloerlamp in Aziatische stijl

Vloerlamp van papier, Aziatische stijl

Romantische lamp van papier

romantische-lamp-gemaakt-papier-muursticker

Tafellamp van papier

Tafellamp gemaakt van papieren bloemenpatroon

Papieren lamp-trendy decoratie-ideeën

Papieren lamp patio