verlichting

17 ongebruikelijke designlampen brengen creativiteit en stijl in huis

designlampen brengen creativiteit en stijl naar egypte

Laat je niet misleiden door deze ongewone Design lampen inspireer en kies de meest creatieve en interessante verlichting voor je interieur. Deze coole lampontwerpen zullen je appartement opfrissen en snel een accent in je huis worden.

Design lampen van Beau et Bien – het Ombrella design

designlampen brengen creativiteit en stijl naar ombrella

de Design lampen van Beau et Bien zijn een echte blikvanger. Het model Ombrella is een vloerlamp met een uniek design die geschikt is voor zowel binnen als buiten. Met zijn ongewone vorm past deze lamp perfect in een modern interieur. Het Ombrella design is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De designlampen van Bocci – glazen kroonluchters met een bolvorm

designlampen brengen creativiteit en stijl in bocci

de Design lampen van Bocci zijn wereldwijd bekend. De bolvormige kroonluchters van glas zijn bijzonder indrukwekkend en creëren een elegante en magische sfeer in uw huis. Bocci staat bekend om zijn handgemaakte verlichting van hoge kwaliteit. De tijdloze moderne ontwerpen zijn om een ​​leven lang te kopen. Het bedrijf promoot milieubewust denken en ontwikkelt zijn producten volgens de principes van duurzaamheid.

Het Juju design van Viso voor een klassiek interieur

designlampen brengen creativiteit en stijl viso

de Design lampen van Visueel zijn altijd een lust voor het oog. Het Juju-model is ontworpen door Filipe Lisboa. De vloerlamp overtuigt niet alleen door formaat en modern design, maar ook door elegante lijnen en klassieke kleuren. Dit meubel zal snel een accent worden in je moderne woonkamer.

Het Rewashlamp-project voor meer creativiteit

designlampen brengen creativiteit en stijl opnieuw wassen

De Portugese ontwerper To Martins heeft het Rewashlamp Project ontworpen. Deze interessante lampontwerpen zijn samengesteld uit wasmachineonderdelen en brengen een vleugje creativiteit in huis. De hoogte van de vloerlampen is apart verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren met kleurrijke patronen.

Ongewone lampontwerpen van Serralunga

designlampen brengen creativiteit en stijl in serralunga

Leer de Design lampen van Serralunga die perfect zijn voor uw buitentuin.De patronen zijn gegraveerd met een speciale techniek en geven de lampen een bijna artistieke uitstraling. Deze verlichting is volledig gemaakt van recyclebare materialen en kan ook binnenshuis gebruikt worden. De hoogte van de lampen varieert tussen de 1,5 en 2 meter.

De Lumiere lamp van Gallery Vetri D’Arte

designlampen brengen creativiteit en stijl naar lumière

De Lumiere lamp ontwerp van Galerij Vetri D’Arte brengt uw buitenruimte naar binnen. Het model is geïnspireerd op straatverlichting maar is bedoeld als lamp in huis. Deze vloerlamp past perfect in een modern interieur. Het ontwerp is gemaakt door Zin Gianluca en is verkrijgbaar in zwart en wit.

Verlichting door Mawa Design – het model Madrid

designlampen brengen creativiteit en stijl naar madrid

de Design lampen van Mawa ontwerp maak indruk met delicate lijnen en heldere vormen. Het Madrid-ontwerp van Isabell Ham ziet eruit alsof het als een halo boven de gasten zweeft. Deze verlichting bevat LED lampjes die blauw licht uitstralen en een bijzondere sfeer creëren in de ruimte.

De designlamp van Axo Light voor meer sfeer

designlampen brengen creativiteit en stijl naar de muze

Heb jij de nieuwe Design lampen van Axo Light gezien? Besteed uw aandacht aan een specifiek model. Het ontwerp van de Muse is bijzonder uniek dankzij de ongebruikelijke vorm en felle kleuren. Deze lamp is verkrijgbaar in twee maten en elf kleuren. Dit creatieve model past heel goed bij je moderne huis.

Moderne verlichting van Hive – het Knottee design

designlampen brengen creativiteit en stijl in knottee

Het Knottee-ontwerp van Kenneth Cobonpue is een perfect voorbeeld van interessante verlichting. Deze lamp van Bijenkorf is zeer geschikt voor een modern ingericht appartement. Het eenvoudige en flexibele ontwerp zal je interieur opfrissen en een zekere elegantie brengen.

Creatieve lampontwerpen van Lolli Memmoli – de Ugolino lamp

designlampen brengen creativiteit en stijl in vibia red

Bereid je voor om verblind te worden door Ugolino. Deze fantastische Design lampen van zijn Lolli Memmoli vervaardigd. De kroonluchter van rood glas ziet er prachtig en uniek uit en zorgt voor een dramatisch effect in het interieur. De complexe structuur en het elegante ontwerp creëren een intieme en gastvrije sfeer. De verlichting van Lolli Memmoli is heel bijzonder en elke lamp wordt gezien als een architectonisch project op zich.

Elegante collectie designlampen van Zenza

designlampen brengen creativiteit en stijl in zenza

Deze verlichtingscollectie van Zenza is geïnspireerd op Egypte. De oversized designs creëren met hun schaduwspel een sprookjesachtige sfeer. Elke lamp wordt met de hand gemaakt met behulp van traditionele technologieën. Kies deze prachtige Design lampen voor een romantische sfeer.

Hanglamp van Cattelan – het Artic Design

designlampen brengen creativiteit en artistieke stijl

Als je van de hanglamp houdt, is de Artic Design by Cattelan precies zijn wat voor jou. De lamp ziet eruit als een bevroren oppervlak. Met zijn strakke lijnen brengt dit model elegantie en pracht in uw huis. Het Artic Design zal zeker een centrale rol spelen in uw verlichtingsplan.

Prachtige lampontwerpen van Tom Dixon

designlampen brengen creativiteit en stijl etch

de inspirerende Design lampen van Tom Dixon zien er mooi uit en passen in elk modern interieur. Deze modellen waren voornamelijk gemaakt van roestvrij staal en koper. Door de materialen en de geometrische vormen oogt deze verlichting modern en klassiek. Het model heet Etch en is geïnspireerd op puur wiskundige wetten. De creatieve patronen creëren een interessant schaduwspel dat een mysterieuze sfeer in de kamer zal brengen.

De Miracle kroonluchter van La Porcellane met LED-verlichting

designlampen brengen creativiteit en stijl tot een wonder

De Miracle kroonluchter met LED verlichting is het nieuwste ontwerp in de collectie van Le porcellane. De driedimensionale ster van porselein is ontworpen in samenwerking met Studio Carlo Bimbi. Het complexe ontwerp is zeer indrukwekkend en is perfect als accent voor uw eetkamer.

Designverlichting van Vibia voor de patio

designlampen brengen creativiteit en stijl in vibia

de Design lampen van Vibia zijn ontworpen door Jordi Vilardel en hebben een informele onnavolgbare elegantie die zelfs meerdere prijzen heeft gewonnen. Deze verlichting is speciaal ontworpen voor de patio en lijkt op een parapluvorm. Het delicate licht zorgt voor een onweerstaanbare romantische sfeer. Deze moderne lamp zal zeker een vleugje elegantie in je tuin brengen.

De praktische tafellamp van Northern Lighting

designlampen brengen creativiteit en stijl naar het noorden

De tafellampen kunnen ook heel innovatief en interessant zijn. Dit toont ons het illusieontwerp van Noordelijke verlichting. Dit model is een echte ruimtebespaarder. De lamp heeft niet alleen een modern design, maar is ook nog eens erg praktisch en stijlvol. Het kan aan de muur worden bevestigd of als hanglamp worden opgehangen en is verkrijgbaar in zwart en wit.

Stijlvol lampontwerp van Lucente

designlampen brengen creativiteit en stijl naar libera

De Italiaanse fabrikant Lucente ontwierp deze prachtige designlamp. Het model heette Libera en bestaat voornamelijk uit glas en staal. Het chique en moderne ontwerp is ontworpen om ongebruikelijke en interessante schaduwpatronen te creëren. Kies voor dit model als je afscheid wilt nemen van de saaie verlichting voor in huis. De Libera lamp is perfect voor de eet- of woonkamer en zal een uitnodigende en gezellige sfeer creëren.