verlichting

Batterij-aangedreven LED-lampen – draagbare lampen

Batterijgevoede LED -licht-tafellamp-modil-buiten-tetatet

Passende verlichting verbetert de sfeer, ondersteunt de architectuur en verfraait de inrichting. De lampen van het Italiaanse designbedrijf Davide Groppi maken een creatief gebruik van licht mogelijk. Bij de ontwikkeling van haar producten ligt de focus op mobiliteit. Kabels en/of stroomaansluitingen zijn in de gepresenteerde ontwerpen volledig weggelaten. Krijg een overzicht van de laatste collectie batterijgevoede LED-verlichting van het Italiaanse bedrijf bij ons.

Batterijgevoede LED-verlichting – licht waar we maar willen

Batterij-aangedreven LED-verlichting-tafellamp-luidspreker-geïntegreerde-popup

In de menselijke natuur voelt men zich aangetrokken tot het licht en voelt men zich op zijn gemak als er harmonieus licht is. Echter, ver van de stroomaansluiting doet de verlichting het niet echt of voldoet deze niet aan de esthetische eisen. Met een zeer minimalistisch ontwerp schitteren de Groppi door een nieuw idee voor op batterijen werkende LED-lampen. Ze stralen harmonieus licht uit waar u het wilt – aan tafel, opzij of op het terras.

Batterijgevoede LED-lamp ‘Popup’

Batterij-aangedreven LED -licht-tafellamp-design-minimalistisch-popup

De batterijgevoede LED-lamp ‘Popup’ is door zijn eenvoudige uitstraling te integreren in elke moderne woonomgeving. Hij is mobiel en zorgt met een geïntegreerde luidspreker voor een goed humeur. Hierdoor is er ook bij goed licht aangename muziek te beluisteren. De verlengde versie ‘Tetatet’ is enkele centimeters groter en kan daardoor een bredere scope verlichten.

Batterijgevoede LED-lamp ‘Picnic’

Batterijgevoede LED-verlichting-design-cover-harmonica-picknick

De volgende lamp uit de collectie heet ‘Picnic’ en heeft de naam zeker gekregen vanwege zijn simpele, ietwat ouderwetse uiterlijk. De tafellamp ziet eruit als een licht gekantelde accordeon met deksel. De mobiele lamp wordt opgetild aan het handvat van het deksel om hem ergens anders op te zetten.

Batterijgevoede LED-lamp ’35 mm

Batterijgevoede LED-verlichting-aufha% cc% 88ngen-mobiel-35-mm

De kleinste en misschien wel de meest bijzondere lamp uit de collectie heet ’35 mm en zo kan je het het beste omschrijven. Het ziet eruit als een diaframe en is net zo groot. Binnenin is er een illustratie die kan worden gewijzigd afhankelijk van de situatie.

Batterijgevoede LED-verlichting voor harmonieuze verlichting in elke ruimte

Batterijgevoede LED -verlichting-buitentafellamp-modern-minimalistisch

De mobiliteit en het lichte gewicht maken de LED-technologie mogelijk, die hoge prestaties levert met een minimaal stroomverbruik. De lampen werken op dezelfde manier als een zaklamp en zijn net zo gemakkelijk te vervoeren, maar ze zien er honderd keer beter uit. De gloeiende objecten van Groppi lijken meer op accessoires en blijven trouw aan hun functie.

LED-lampen op batterijen voor binnen en buiten

batterij-aangedreven-led-verlichting-mobiele-lamp-tuin-tetatet

Batterijgevoede LED tafellamp ‘Tetated’

batterij-aangedreven-led-verlichting-tafellamp-verlichting-modern-design-tetated

Verplaatsbare LED-lampen met een speels design

batterij-aangedreven-led-verlichting-picknick-klein-mobiel-grappig

Kleine lampjes die je mee kunt nemen

batterij-aangedreven-led-verlichting-gekantelde-cover-design-picknick

Draagbare led-verlichting op batterijen

batterij-aangedreven-led-verlichting-draagbaar-klein-35-mm

* vindt u meer informatie over het assortiment van Davide Groppi hier