verlichting

Design hanglamp van Mineheart – kroonluchter in de gloeilamp

design hanglamp mineheart combineert inrichtingsstijlen

Lichtontwerpers kunnen erg inventief zijn als het gaat om stijlen en concepten. Meestal gaan sommigen relatief snel naar de traditionele of moderne categorie, terwijl anderen tijdloze kunstwerken ontwerpen die er in elke kamer prachtig uit kunnen zien. Als je van de interessante fusies of de eclectische look houdt, dan is dit het! Designer hanglamp “King Edison” de perfecte keuze voor jou.

Design hanglamp – mix van barok en modern

design hanglamp mineheart barok modern mix

Een kleine barokke kroonluchter geplaatst in een enorme glazen gloeilamp en opgehangen aan een gevlochten zijden koord. De King Edison hanglamp van Jong & Battaglia combineert de eenvoud van de gloeilamp, uitgevonden door Thomas Edison, met de barokke glans van een koninklijke kroonluchter. De miniatuur kroonluchter is gemaakt van messing, de gloeilamp – gemaakt van mondgeblazen helder glas gloeilamp en de fittingen zijn mat verchroomd. De King Edison hanglamp heeft een afmeting van 15 cm in diameter en 21 cm in hoogte.

Design hanglamp “King Edison”

designer hanglamp mineheart king edison messing kroonluchter

De Britse ontwerper Brendan Young en de Italiaanse ontwerper Vanessa Battaglia verschenen voor het eerst op de internationale designscene met hun meubelcollectie op de Salone Satellite in Milaan in 2003. Ze verschenen voor het eerst onder de naam Studiomold. Haar vroege designerstukken waren de “Love 36”-stoel gemaakt van tennisballen en de bekroonde “Recycled Sound”-luidsprekers gemaakt van oude vinylplaten.

Mini messing kroonluchter binnen

hanglamp mineheart Young Battaglia designer duo

In 2011 richtten ze hun eigen designmerk op mijnhart, die een reeks artikelen voor het interieur produceert. Behang, tapijten, technologie, verlichting en meubels – alles wordt in Engeland gemaakt. Het ontwerpersduo Young & Battaglia heeft dit Designer hanglamp vorige maand gepresenteerd op ICCF 2013 in New York.

Helderglazen gloeilamp en koperen kroonluchter

    hanglamp mineheart helder glazen bol messing kroonluchter design hanglamp mineheart king edison eclectisch

design hanglamp king edison messing mini kroonluchter

Het ontwerpersduo

vanessa battaglia brandon jong ontwerpersduo engeland