verlichting

Designlampen van Slamp – buitengewone verlichting uit Italië

italiaanse designverlichting door slamp wandlamp

de Designer lampen van Slamp behoren tot de meest elegante wandlampen en kroonluchters. Het model Lillibet Mini, ontworpen door Nigel Coates, is bijzonder chic en stijlvol. De slogan van Slamp is “Met de snelheid van het licht” en het past goed bij de creatieve studio en die van hen Designer lampen. Het bedrijf werd opgericht in 1992. Hoewel relatief jong, heeft de studio buitengewone ontwerpen gemaakt en aan veel projecten deelgenomen. Slamp heeft een jong en creatief team waarvan de leden altijd vernieuwende en fantasierijke ideeën hebben. Zo is de studio uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde bedrijven in deze branche. Slamp combineert met succes kunst, design en hoogwaardige materialen.

Designlampen van Slamp – de spectaculaire ontwerpen van Nigel Coates

italiaanse designlampen van slamp lillibet mini

De ontwerper Nigel Coates werd geboren in 1949. Hij studeerde aan de Universiteit van Nottingham. Tegenwoordig is hij een van de bekendste interieur- en productontwerpers in de architectuurwereld. De bijdrage van Coates aan Slamp zit niet alleen in de modellen van Designer lampen Lillibet Mini en Lillibet, maar ook in andere belangrijke projecten. Zijn werken spreken voor zich omdat Nigel Coates gelooft dat architectuur en design hun eigen taal hebben. Ze communiceren met de natuur en creëren een prachtige omgeving die wordt weergegeven in de gedachten en ideeën van de ontwerper. Volgens Coates is de stad een levend organisme. Dat zou een mogelijke verklaring zijn voor zijn unieke ontwerpen, die op een bijzondere manier in wisselwerking staan ​​met het interieur.

Designlampen van Slamp – het bijzondere model Lillibeth Mini

italiaanse designlampen van slamp lillibet

de Designer lampen van Slamp zijn zeer elegant en stijlvol. Eén model valt vooral op volgens deze criteria. Het ontwerp van de Lillibet Mini weerspiegelt precies de visies van Coates en straalt verbazingwekkende schoonheid en elegantie uit. De kristalelementen in de vorm van kleine druppels zien er levendig en bijzonder indrukwekkend uit, alsof ze elk moment kunnen vallen. Het Lillibeth Mini-model is mooi en klein. Het breekt en verdraait het licht op onverwachte manieren en creëert zo een unieke romantische sfeer. Bekijk ook de overige lampontwerpen van Slamp.

Het supersterontwerp van Slamp

italiaanse designlampen van slamp superstar

Het Helios-model

italiaanse designverlichting van slamp helios

Het Guinetta-ontwerp van Slamp

italiaanse designverlichting van slamp ginetta

Design vloerlamp – het Bach-model

italiaanse designverlichting van slamp bach

Het prachtige Aurora-ontwerp

italiaanse designverlichting van slamp aurora

Het atlante-model in bolvorm

italiaanse designverlichting van slamp atlante