verlichting

Exclusieve designlamp als een grote puzzel – “Babele” tafellamp

Designlamp door houten onderdelen in elkaar te zetten

Deze exclusieve Designlamp is gemaakt door Manifattura Italiana Design gemaakt. Het heeft de vorm van een klassieke tafellamp, maar bestaat uit houten delen die uit elkaar gehaald kunnen worden en weer in elkaar gezet kunnen worden.

Designlamp “Babele” – Geïnspireerd door de Babelturm

Designer tafellamp houten onderdelen regelen effecten

Het woord “Babele” of “Babel” heeft diepe theosofische wortels. Een verhaal uit het boek Genesis vertelt dat na de zondvloed de hele mensheid dezelfde taal sprak en in het land Sinear leefde. Ze bouwden een enorme toren naar de hemel, maar God was niet al te tevreden met deze schepping en besloot de mensheid te straffen door ze over de hele wereld te verspreiden en ze in verschillende talen te beoordelen..

Designlamp ontworpen door Manifattura Italiana Design

Design tafellamp babele manifattura italiana

Het woord “Babel” werd oorspronkelijk gebruikt om deze puinhoop aan te duiden en de naam van de mythologische toren die in het boek wordt genoemd. Als symbool van montage en demontage blijkt de mythe van deze toren de inspiratie te zijn voor de Babele Lamp van MID. Deze lamp is een constant veranderend object, een eenvoudige foto, een idee, een lamp die creativiteit aanmoedigt.

Demonteer en monteer de houten onderdelen als puzzels

Designer tafellamp puzzel met houten onderdelen in elkaar zetten

De gebruiker kan ook mooie lichteffecten creëren door bepaalde segmenten van de houten lamp te verwijderen. Men kan unieke lichtpatronen creëren op de muren en de ruimte. Je kunt ook de hoeveelheid licht regelen om een ​​romantische setting te creëren met gedempt licht. de Designlamp past prachtig bij zowel minimalistische meubels als traditionele interieurs.

verschillende lichteffecten worden gecreëerd door de gaten

Designlamp MID lichteffecten houten onderdelen

Design tafellamp gemaakt van houten onderdelen

Lamp manifattura italiana design lichteffecten houten onderdelen

gedempt licht voor een romantische sfeer     Designer lamp babele houten stukjes puzzelspel

Design lamp babele hout onderdelen manifattura italiana design