verlichting

Exclusieve handgemaakte designlampen van smeedijzer

Smeedijzeren lamp Emporio San Firenze Design

Het elegante merk Emporio San Firenze is een van de meest exclusieve designermerken voor hoogwaardige lampen en lampen uit Italië. We presenteren u hier een overzicht van de meest interessante Designer lampen uit de collecties Contemporaneo, Classico, Corallo.

Designlampen zorgen voor een gezellig woongevoel

Wandlamp Firenze brengt de Florantine Renaissance

De collecties van Firenze bevinden zich op de grens tussen pure kunst en commerciële productie. Innovatief en klassiek tegelijk, ze laten gewoon niets te wensen over. de Desiger lichten zijn geïnspireerd op natuurlijke vormen en objecten en lijken meer op lichtsculpturen. Iedereen die een uniek kunstobject aan zijn woonruimte wil toevoegen en zo een positieve indruk wil maken, kan vertrouwen op het effect van de sfeervolle wandlamp Corallo.

De designlampen van Firenze stralen tijdloze elegantie uit

Klassiek licht smeedijzeren ontwerp

Het bedrijf presenteert een verscheidenheid aan hoogwaardige verlichtingscollecties, evenals meubelcollecties gemaakt van smeedijzer en heeft door de jaren heen een grote populariteit in de internationale omgeving opgebouwd door zijn exclusieve ontwerpen. de Designer lampen uit Firenze zijn een symbool van harmonie en stijl. De getalenteerde ontwerper heeft ook verschillende projecten voor hoteldesign gerealiseerd.

Modern lichtontwerp uit Italië

Lampen op de natuur geïnspireerde design schelp

Emporio San Firenze bood een uniek concept voor design. Zijn stijl is heel anders dan die van de andere Italiaanse ontwerpers. Zijn hoge kwaliteit en elegant Designer lampen imponeren met hun elegante vormen en het gebruik van hoogwaardige materialen. Emporio blijft trouw aan zijn eerste liefde – smeedijzer, maar hij experimenteert met kristal, glas, brons, zink, messing en blijft proberen de grenzen van design te verkennen.

Lampontwerp – handgemaakt van smeedijzer of messing

Modern lampontwerp Italië Firenze

Het smeden van ijzer is een traditioneel ambacht dat de Fiorentijnse Renaissance overbrengt. Sinds de oprichting in 1939 heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in dit vakmanschap. de exclusieve Designer lampen zijn geschikt voor elke privé- of openbare ruimte – restaurants, hotels, foyers, enz..

Vloerlamp Italiaans design Firenze

Vloerlamp Firenze ontwerpideeën hal ontwerp

Lampontwerp Firenze Italië

Modern lampdesign-vloerlampdesign

Corallo-collectie

Smeedijzeren vloerlamp Corallo Design

Corallo design wandlamp

Corallo serie-designlamp-modern interieur

Wandlamp San Firenze Design-Corallo Italië

Wandlamp design Firenze schelp inspiratie

Wandlamp Corallo collectie San Firenze

Design tafellampen Corallo collectie

Ideeën voor kandelaarontwerp Corallo