verlichting

Idee voor moderne verlichting – combineer hang- en vloerlampen

Vloerlamp hout-modern interieur

Wij presenteren u een frisse combinatie van hanglamp en vloerlamp voor uw huis – de moderne verlichting is een frisse combinatie voor het interieur. Ontworpen in Scandinavische stijl, kan het ook als decoratie dienen. Laat je inspireren door dit elegante en creatieve combinatie-idee!

Moderne verlichting – de Diva hanglamp

chique verlichting combinatie hanglamp

Deze moderne verlichting komt uit Nederland – de innovatieve designstudio Northern Lighting, die in zijn thuisland al bekend staat om zijn creatieve combinaties en materiaalkeuze, heeft het concept van een hanglamp en vloerlamp in Scandinavische stijl ontworpen en uitgevoerd. De hanglamp heet Diva en is geïnspireerd op de Scandinavische traditie van houtbewerking. Je hebt geëxperimenteerd met verschillende ronde vormen tot het eindresultaat het originele eindproduct is. De lamp is gemaakt van hout, heeft zachte rondingen en verspreidt zacht licht voor een romantische sfeer. De lamp is gemaakt van eikenhout. Een constructie van staal houdt het hout in de nodige vorm en een glazen bol beschermt de houten vorm tegen de hitte. De vloerlamp lijkt erg op het ontwerp van de hanglamp – hij kan in twee richtingen worden gevormd. Het eindresultaat is een decoratieve lamp die als accent in het interieur heeft gezeten.

Moderne verlichting – decoratieve vloerlamp

 Vloerlamp hout woonkamer interieur

 De vloerlamp kreeg een prijs voor innovatief design moderne verlichting gekroond. Het oogt fris, jong, is geschikt voor zowel een klein appartement als voor grote huizen en draagt ​​een romantisch tintje uit het noorden met zich mee. De studio Noordelijke verlichting leg veel nadruk op de combinaties die gemaakt kunnen worden tussen de twee lampen – zodat de hanglamp in de gang, in de woonkamer of boven het bureau kan worden geplaatst. De vloerlamp kan het licht in de tuin verspreiden en een goede sfeer creëren tijdens gezellige avonden met vrienden. De combinatie van verlichtingsarmaturen door het hele huis kan een visuele verbinding creëren tussen alle gebouwen. Als je een fan bent van de interessante nieuwe verlichtingsarmaturen, zul je dit ontwerp zeker leuk vinden.

Tafellamp met innovatief design

Tafellamp bureau diva ontwerpidee

Bekroond ontwerp

Hal design hanglamp design

Hanglamp van hout

Houten hanglamp-Scandinavisch ontwerpidee

Diva-model

Hanglamp modern design

Diva-model

Diva Design Noordelijke Verlichting