verlichting

Mini kristallen kroonluchter in een gloeilamp – de Edison lamp

klassieke hanglamp glazen kristallen kroonluchter

EEN Kristallen kandelaar in een gloeilamp? Het ontwerp werd onlangs gepresenteerd door de jonge ontwerpers Brendan Young en Vanessa Battaglia. Stijlvol, origineel en met gevoel voor humor gemaakt – de hanglamp is de perfecte aanvulling op je interieur!

King Edison lamp – kristallen kroonluchter in een gloeilamp

Kristallen kroonluchter verlichting Italiaanse ontwerpers

Het Engels-Italiaanse ontwerpersechtpaar Brendan Young en Vanessa Battaglia baarde opzien met hun meubelcollectie tijdens de tentoonstelling in Milaan in 2003. Sindsdien is hun populariteit toegenomen – tegenwoordig zijn ze zowel in Europa als in Amerika erg populair. Onder het merk Studiomold presenteren de ontwerpers meubels, woonaccessoires en verlichting. Je eerste projecten hebben oude meubels upcycled en er moderne en comfortabele zitgroepen van gemaakt. Sindsdien hebben ze aan tal van projecten gewerkt voor klanten in het VK en de VS. Haar laatste collectie combineert klassieke en moderne stijlen op een creatieve manier. Het absolute hoogtepunt – de miniatuur Kristallen kandelaar. Het heet King Edison en is een kopie van het originele glamoureuze ontwerp in een klassieke stijl.

Klein maar fijn – miniatuur kristallen kroonluchter

stijlvolle hanglamp kristallen kroonluchter antieke vergulde koninklijke stijl

Van de Kristallen kandelaar werd in een handgeblazen gloeilamp geplaatst. Het ontwerp is buitengewoon en is gemaakt in de typische humoristische stijl van Jong en Battaglia ontworpen. De gloeilampen brengen een romantisch tintje uit het verleden en kunnen individueel of in een groep geleverd worden. De hanglamp is zeer geschikt voor zowel klassieke als moderne inrichtingen. Onze tip – hang voor een maximaal effect meerdere gloeilampen boven de eettafel. Als je bijzonder creatief wilt zijn, kun je een gloeilamp in de badkamer hangen, of de gasten in stijl en in de gang ontvangen in plaats van een hanglamp, een King Edison lamp.

Combinatie tussen koninklijke en moderne stijl – de Edison lamp

moderne verlichting kroonluchter gloeilamp hanglamp

Geblazen glazen bollen

Kroonluchter kristallen koninklijke stijl gloeilamp

Hang voor maximaal effect meerdere gloeilampen boven de eettafel

Hanglamp klassieke verlichting idee eetkamer

Kristallen kroonluchters met een prachtig design verrijken elke woonkamer