verlichting

Modern vloerlampdesign uit Frankrijk verfraait het interieur

Woonkamer vloerlamp ontwerp decoratieve kussens blauw geel strepenpatroon

Een moderne en stijlvolle Vloerlamp ontwerp upgradet de faciliteit en inspireert met zijn originele houtconstructie en accentkleuren. De vloerlamp maakt deel uit van de laatste collectie van het Franse merk Roche Bobois.

Staande lamp design in de spotlight – French chic voor in huis

Woonkamer design vloerlamp hout glas geruit fauteuil dagbed

Dat Vloerlamp ontwerp maakt deel uit van de Les Contemporains-collectie van Roche Bobois en heet Accastillage. De lamp bestaat uit verschillende componenten – een ronde plaat van roestvrij staal dient als basis, de originele houten structuur van walnoot geeft het ontwerp een natuurlijke uitstraling. De vorm van de vloerlamp doet denken aan een engel. Een rode kabel en een rode glazen kap zorgen voor kleuraccenten. De lamp wordt aangeboden in twee kleuren / eigenlijk verandert alleen de kleur van de lampenkap / – hij is verkrijgbaar in wit of rood. De lamp is 205cm hoog en is zeker een eyecatcher in de kamer. Het is zeer adaptief en past zich aan elke kamer in huis aan – of het nu in de woonkamer, in de leeshoek of in de eetkamer is – en zelfs in de kast – het kan overal worden geplaatst.

Design vloerlamp voor elke kamer

eclectische houten frame glazen lampenkap blauwe bank

Dat Vloerlamp ontwerp in wit ziet er eenvoudig, maar super elegant uit. De rode versie valt op en doet denken aan een kersenboom. De puristische esthetiek van de lamp is perfect voor eclectische of Scandinavische meubels. Het is te combineren met verschillende woonaccessoires. Of de kamer nu een glazen wand, betonnen wand of zelfs een stenen muur heeft – de vloerlamp ziet er altijd goed uit. Het kan worden gecombineerd met grote of kleine meubels – het hangt allemaal af van het effect dat u wilt bereiken. De donkerblauwe bank en de rode lamp gaan perfect samen. Maar ook grijs gestoffeerde meubels kunnen opgefrist worden door de rode lamp. Het succesvolle ontwerp is nog een reden waarom het Franse merk Roche Bobois de laatste jaren bijzonder populair en populair is geworden.

Witte lampenkap en houten structuur

Vloerlamp wit lampenkap rustiek hout

Moderne vloerlamp in de eetkamer

Vloerlamp modern design betonnen muur industriële stijl

Rode vloerlamp als accentverlichting in de kamer

Vloerlamp rood glas hout hoog