verlichting

Moderne designverlichting – futuristische booglamp

Verlichtingssysteem tentoonstelling

We presenteren u een interessante futuristische booglamp met groot effect. Grote wijnkurken, handgemaakte voet en 10 wijnglazen erop, een kan wijn. Wat zou dit project kunnen voorstellen? Twee lampen werden zo in de constructie ingebouwd dat ze een bush-trommel vormden.

Futuristische booglamp met innovatief design

Vloerlamp-modern design idee

Voor de constructie werd een tapijt gelegd dat het hele thema verenigt en terugverwijst naar de wijn. De ontwerper Marti Guixe presenteerde zijn interessante project als onderdeel van de Vienna Designer Week en trok ieders aandacht. Van oudsher staat hij bekend om zijn interessante ontwerpen en ook dit keer stelde hij de zaal niet teleur – de creatieve combinatie van tapijt, tafel en verlichting is uniek. Last but not least kregen de bezoekers een futuristische booglamp verrast. Het design oogt vernieuwend en oogt tegelijkertijd vertrouwd. Dit toont duidelijk de nieuwe tendensen – namelijk om sfeer te creëren door interessante combinaties van tafel en geïntegreerde verlichting. De wijn is niet alleen de verbinding tussen alle elementen in de ruimte, maar verbindt het ontwerp ook visueel met de natuur. Het is geen toeval dat er bij de constructie voornamelijk natuurlijke materialen zijn gebruikt.

Futuristische booglamp – het “stille leven”

modern verlichtingssysteemontwerp

De ontwerper Marti Guixe beschrijft zijn inspiratie voor de futuristische booglamp – Lange tijd bestudeerden ze zorgvuldig de wijnkelders en de opslagruimte, het transportsysteem voor wijn. U hebt uw installatie uitgeroepen tot het einde van de glazen flessen voor wijn, en een nieuw tijdperk waarin wijn in een nieuwe vorm wordt vertegenwoordigd. De belangrijkste elementen zijn symbolisch bewaard gebleven – het etiket, de wijnkurken en de wijn, en toch is het nieuwe concept nog steeds duidelijk herkenbaar. Het project, Still Life with Light genaamd, is gemaakt van een Free Port-prototype, 10 wijnglazen, 2 lampen, wijnkurken, tapijt en een handgemaakte vaas vol rode wijn.

Moderne futuristische verlichting

Idee voor verlichtingstentoonstelling