verlichting

Moderne houten hanglamp creëert een spel van licht en schaduw

moderne verlichting hanglamp play light shade

Een moderne Hanglamp van hout, die werd ontworpen en voltooid volgens minimalistische principes – dit is hoe het opwindende nieuwe project van de getalenteerde architect Steven Hol beschrijven.

Hanglamp van hout zorgt voor een gezellige sfeer

Kantoor interieur stijlvolle lederen fauteuil houten poten

de Hanglamp van hout is een effectieve toevoeging aan het interieur en kan op vele manieren gebruikt worden. Overdag fungeert het als decoratief woonaccessoire, ‘s avonds overspoelt het de woonkamer met licht. De geslaagde combinatie tussen functionaliteit en design schept het kader voor een bijzondere kwaliteit van welzijn. Dankzij het perfecte detail van de lampenkap laat de moderne verlichting je ogen nooit meer los.

Een houten hanglamp tilt het interieur naar een luxe niveau

Vergaderruimte tafel glazen blad betonnen vloeren kantoormeubilair

de Hanglamp van hout maakt deel uit van de nieuwste meubelcollectie van de architecten. Een glazen tafel en een ladekast maken het assortiment compleet. Elk van de drie exclusieve meubelen geeft de ruimte op drive karakter. De lamp is vrij lang en daarom bijzonder geschikt als accentverlichting boven de eettafel of boven de vergadertafel. Maar het slaat ook een goed figuur in de gang of woonkamer en trekt de aandacht.

Stijlvolle verlichting – een lamp met een architectonische uitstraling

Houten drie gloeilampen spel licht schaduw moderne verlichting