verlichting

Moderne wandlamp – origineel concept voor sfeerverlichting

Concept ontwerper laddervorm woonkamer versieren

Indirecte verlichting wordt vaak onderschat – maar het is juist het gedempte licht van de wandlampen dat bijdraagt ​​aan een feel-good sfeer. We presenteren er een moderne wandlamp, die het licht verandert in een decoratief element.

Moderne wandlamp of stijlvolle decoratie?

minimalistisch design stijlvolle leren ophanging

Het MSDS Ladder Light-ontwerp is geïnspireerd op de ketting. Vergelijkbaar met een elegante ketting, het siert moderne wandlamp de muren van het appartement en verspreidt zacht licht in de kamer. De lamp bootst de vorm van een ladder na en kan aan de muur worden gehangen. De combinatie tussen twee zeer verschillende materialen zoals leer en roestvrij staal trekt de aandacht. De warme, neutrale beige-bruine kleur van de leren elementen contrasteert met het hoogglans gepolijste oppervlak van het roestvrij staal. De zes lichtbronnen creëren artistieke lichteffecten en dragen bij aan een gezellige sfeer.

Moderne wandlamp met een sterke aanwezigheid in de kamer

stijlvol design wandleer RVS

de moderne wandlamp inspireert met een eenvoudige maar zeer stijlvolle vorm en nauwkeurige productie. Het subtiele licht van de lamp ontspant de ogen en kalmeert de zintuigen na een lange werkdag. Mensen met migraine zullen zeker geïntrigeerd zijn door het ontwerp. De verlichting is niet alleen praktisch, maar ook uiterst decoratief. De Eycatcher is zeer geschikt voor romantische zielen en kan een gezellige, heilige sfeer in de eetkamer oproepen. minimalistische en puristische meubels zullen zeker profiteren van de innovatieve wandlamp. Of het nu voor een gezellige zithoek is of gewoon als accent in de gang – het ontwerp biedt talloze toepassingsmogelijkheden.

De Canadese ontwerpstudio MSDS staat al lang bekend om haar creatieve projecten. Kunstige lichtobjecten gemaakt volgens minimalistische basisprincipes hebben ze populair gemaakt. De getalenteerde ontwerpers zijn altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en zijn niet bang om te experimenteren met materialen en vormen. De lampen worden gekenmerkt door een eenvoudige esthetiek.

Origineel concept, nauwkeurige productie – de design wandlamp van MSDS

Wand subtiel licht sfeerverlichting