verlichting

Ongebruikelijk kristallen kroonluchterontwerp – Berlijn van Isabel Hamm

Kroonluchter Berlin-Isabel Hamm kristalcollectie

Van de Kristallen kandelaar van Isabel Hamm is met recht een meesterwerk te noemen. Het is vernoemd naar Berlijn en is net zo groot als de Duitse hoofdstad. Zijn ongebruikelijke vorm is zeker de blikvanger van een kamer. Berlijn is opvallend en kan het onderwerp van elk gesprek worden.

Innovatieve kristallen kroonluchter met een onconventioneel design

Berlijnse kroonluchter details Hamm Design

Zoals je zelf kunt zien, dat is Kristallen kandelaar fijn, delicaat en elegant en lijkt misschien niet op iets dat je tot nu toe hebt gezien. Zijn originaliteit is zijn grootste troef. Berlijn is een beetje excentriek, avant-garde, maar tegelijkertijd absoluut innovatief. Het artwork van Isabel Hamm toont haar grote professionaliteit en onbeperkte creativiteit.

Kristallen kroonluchters – een waardevolle toevoeging aan elke ruimte

London Fano kroonluchter IDeen

Van de Kristallen kandelaar Berlijn is niet alleen een prachtig kunstwerk dat een warme, huiselijke sfeer creëert in elke openbare ruimte, maar ook een lichtsculptuur – de perfecte verrijking die past in elk interieur. Het is ontworpen voor de foyer van de Parkkollonaden aan de Potsdamer Platz en is gemaakt in 2005. Berlijnse kroonluchter heeft de volgende afmetingen – 560 cm hoog en 70 cm breed, lichtbron: NV halogeen 30 × 50 watt.

Armatuurontwerp – passie en kunst

kroonluchter Design-Hamm lichtsculptuur

Alle Kristallen kandelaar Ontwerpen door Isabel Hamm zijn prachtige projecten die het design van lampen naar een hoger niveau tillen. De kroonluchters zijn de grootste passie van de ontwerper. Hamm begon haar carrière met keramische kunst. In 1998 werd ze toegelaten tot het Royal College of Art in Londen en specialiseerde ze zich in keramiek en glasdesign. Tijdens haar studie kreeg ze al erkenning voor haar prachtige glaskunstwerken. De kunstwerken van Hamm worden tentoongesteld in Oostenrijk, Italië en andere West-Europese landen.

Charmante kroonluchter van Isabel Hamm

Lans Kroonluchter Lichtsculptuur Ontwerpideeën

Asymmetrische compositie van Hamm 

Isabel Hamm design kroonluchter bollen

Moderne kristallen kroonluchter

Design lampen-kroonluchter kristal