verlichting

Sfeervolle bolvormige buitenlampen – indirecte verlichting voor de tuin

Volledig bolvormig ontwerp verlichting-maanlicht

Wij presenteren u de exclusieve elegante Bol buitenverlichting van Moonlight, die al de Industry Prize 2012 hebben gewonnen. Ze worden gekenmerkt door UV-stabiliteit, duurzaamheid, waterdichtheid en robuustheid. Daarnaast dragen ze bij aan de algehele positieve indruk van uw tuin en zorgen ze voor optimale veiligheid als de zon ondergaat.

Kugel buitenlampen dragen bij aan een individueel tuinontwerp

Moonlight Lamp Design Bekroonde indirecte verlichting

De aantrekkelijke Bol buitenverlichting zijn ideaal voor elke buitenruimte – parken, tuinen en paden. Moonlight International GmbH is een bedrijf met grote internationale economische, ecologische en technologische voordelen dat binnen 2 jaar 8 designprijzen heeft gewonnen – waaronder de Red Dot Design Award, IF Design Award, de Japanse designprijs Good Design Award en andere.

Trendy bolvormige buitenlampen van Moonlight

Buiten indirecte verlichting bolvormig maanlicht

De lampontwerpen van Moonlight zijn mogelijk niet vergelijkbaar met andere lampen. Zoals bekend is de bolvorm een ​​symbool van perfectie. Omdat het geen randen of hoeken heeft, wordt gezegd dat het de ideale vorm van dingen is. de Bol buitenverlichting kalmeren de sfeer en zorgen voor harmonie in elke kamer. Eenvoudig en absoluut geweldig tegelijk – dat is wat ze een meesterwerk noemen! De huidige collecties polyethyleen bollampen zijn slagvast, duurzaam en veelzijdig.

Buitenverlichting voor de tuin met internationale onderscheidingen

LED-vrij zwevend ontwerp voor buitenverlichting

Tot de producten van het bedrijf behoren sferische lampen met een voet, vloer- en wandlampen, lampen met een gestructureerd oppervlak of steenlook, halve bollen, hangende bollampen, enz., maar ook lampen met gekleurde filters. Met een wereldwijd gepatenteerd filtersysteem is nog steeds een aantrekkelijk spectrum van 24 kleuren beschikbaar (tot 250 kleuren zijn nog beschikbaar). de Bol buitenverlichting in het wit zijn echter de klassiekers die ‘s nachts iedereen kunnen betoveren. De spaarlampen worden geproduceerd in verschillende maten – afhankelijk van uw smaak. De gladde oppervlakken zijn ook heel gemakkelijk te onderhouden – u kunt ze gewoon afvegen of reinigen met afwasmiddel en vervolgens met schoon water. De producten van Maanlicht zijn eigenlijk een aanwinst voor elk huis of tuin.

Buitenlamp Moonlight Design - stiekem elegant

Bollampen buitenverlichting ideeën-ecologisch

Bollampen buitenlamp design innovatie

Design ballampen tuin

Indirecte binnenlamp Moonlight

Bollichten - met batterij - op het zandstrand tentoonstelling

Energiebesparende bol-bolvorm-maanlicht

Ideeën voor sferische verlichting voor zwembadverlichting

Lamp buitenruimte Moonlight Design

Kogellamp kleurfilter-Led buitenverlichting ontwerp

Trendy buitenverlichting bollamp

Bollampen-verschillende maten-buitenverlichting