verlichting

Snoer- en hanglampen voor artistieke verlichting in elke ruimte

Luna Liberty is ook verkrijgbaar als snoerloze lamp met bloemmotief

Op de lichtbeurs Euroluce van dit jaar zal In.es.artdesign niet alleen hun huidige “Out Collection” presenteren, maar ook enkele interessante modellen uit de “Battery Collection”, de “Out Collection” en het meesterwerk “Luna Liberty”. Bijzonder interessant zijn de acculampen, waarmee je elke ruimte binnen of buiten het huis kunt verlichten. We laten je graag kennismaken met de afzonderlijke trendmodellen, zodat je er een beter beeld van kunt krijgen. Dan is het aan jou of je de lampen wilt gebruiken voor de woonkamer, keuken, slaapkamer of een andere ruimte.

Snoerloze lampen uit de Battery collectie

Draadloze lampen met het T Moon Battery-model

Zoals de naam van de collectie al doet vermoeden, zijn dit op batterijen werkende lampen zonder kabels. De lampen met batterij kunnen ook op elk moment worden opgeladen. De modellen uit deze collectie zijn de nieuwste sieraden van het designbedrijf en imponeren niet alleen met hun bijzondere ontwerp, maar ook met het feit dat ze, dankzij het ontbreken van een kabel, gemakkelijk kunnen worden verplaatst om overal bruikbaar te zijn waar licht is nodig zijn. De tafellampen zijn de perfecte decoratie voor elke ruimte en creëren een romantische en sprookjesachtige sfeer.

Draadloze lampen in de vorm van halve bollen - Button T in beige, roze en blauw

Het meesterwerk van deze collectie is zonder twijfel de “Luna Take Away”. Het heeft een stalen handvat en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook de sterkte van het licht kan worden aangepast. Een kleiner model is “T.moon”. Deze lamp is echter in verschillende maten te kiezen. Andere draadloze lampen uit deze collectie zijn “Luce liquida”, die verkrijgbaar is in zes verschillende kleuren en in de vorm van een fles, en “Button T” in de vorm van een halve bol.

Tafellampen doen denken aan de maan en schijnen in een romantisch licht

Ook “Candle” en “Cacio & Pepe “zijn lampen met batterijen die geen vervelende kabels hebben. Beide modellen zijn gemaakt van een materiaal dat lijkt op rubber en niet heet wordt, maar toch het licht van een kaars imiteert. Hierdoor krijg je het effect van kaarsen zonder risico op brandwonden of wasvlekken. Qua design lijken deze twee lampmodellen op de andere uit de collectie, omdat ook zij een neutrale kleur hebben. Het verschil wordt gemaakt door de felgekleurde ringen, waarmee de lampen zonder kabels gedragen of opgehangen kunnen worden. Dus als je lampen in de etalage wilt hangen, dan zijn deze precies de juiste keuze. Heldere kleuren zijn ook een kenmerk van het Cacio-model&pepe. Gebruik een van deze unieke modellen als lampen in de keuken, in de woonkamer of als lampen in de slaapkamer.

Luna Liberty

Luna Liberty is een hanglamp met snoer

Luna Liberty doet denken aan een maan en is zeer elegant en aantrekkelijk door de ronde en gebogen patronen, die vooral geïnspireerd zijn op planten. Het patroon komt bij het inschakelen goed tot zijn recht en maakt de lamp tot iets heel bijzonders. Het is het werk van de ontwerper Oçilunam. Het wordt aangeboden in twee maten. U heeft de keuze tussen 30 en 50 cm, waarbij deze modellen worden aangeboden in de vorm van lampen zonder kabels en met kabels. Ze zijn dus zowel geschikt als vloerlamp voor op de vloer als als plafondlamp.

De uit collectie

T Moon en Ex.moon voor binnen en buiten

Als je op zoek bent naar interessante en unieke verlichting voor buiten, dan vind je deze misschien in de Out collectie. Er zijn zowel snoerloze lampen als hanglampen die de vorm hebben van een maan en op dezelfde mystieke en romantische manier gloeien. Ze heten “Luna out”, “Ex.moon” en “A.moon out” en hebben een oneffen oppervlak, zoals de maan. Maar de modellen zijn ook verkrijgbaar in andere vormen, maten en kleuren, zodat voor elke buitenruimte het perfecte model te vinden is.

Bin F Nevel in de vorm van cilinders voor het verlichten van de tuin of het terras

Heldere kleuren worden ook aangeboden voor het “Button out” -model. Dit zijn wandlampen met een minimalistisch design die elke moderne buitenruimte een bijzondere sfeer zullen geven. De lampen en lampen “Tank 1” en “Tank 2” zijn daarentegen bedoeld voor iedereen die de voorkeur geeft aan de klassieke of retro-stijl. Vermeldenswaard zijn ook de “Bin F Nebula out” lampen zonder kabels. Dit zijn vloerlampen die ook als tafel of kruk gebruikt kunnen worden. Op deze manier verandert de lamp snel in een meubelstuk, wat vooral op kleine terrassen erg praktisch kan zijn. Dus als je op zoek bent naar ruimtebesparende en kleine lampen zonder kabels, dan is dit model misschien iets voor jou.

Lampen modern en interessant

Tank-out in aangename kleuren zoals blauw, groen en beige doen denken aan flessen

Als we uw interesse hebben gewekt, kunt u onderstaande modellen nader bekijken om een ​​idee te krijgen van de aangeboden kleuren. Kiest u voor lampen zonder kabels of met kabels van In.es.artdesign, dan krijgt u een grote keuze aan dessins, kleuren en modellen waarin voor elk gebied wel iets te vinden is. Of u nu uw interieur wilt verfraaien of de tuin, het terras of het zwembad, tuinpaden of trappen wilt verlichten en decoreren – met de modellen uit deze collectie krijgt u echte blikvangers waar u niet alleen trots op zult zijn, maar waarmee je ook echt kunt ontspannen.

Lampen zonder kabels voor aan de muur als wandlampen met knop uit

Oplaadbare lampen met Luce Liquida uit de Battery collectie

De rode versie van Luce Liquida als tafellamp

Button-out lampen zonder kabels in roze, groen en geel

Mooie en praktische bureaulamp met een voet en bolvorm

Romantische verlichting zoals van de maan met de nieuwe modellen in de Out collectie

Moderne draadloze en draadloze lampen voor binnen en buiten van In.es.artdesign

Luna uit om in de tuin te hangen en boven de zithoek op het terras

Hang Luna Liberty op in groepen van verschillende grootte

Luce Liquida doet denken aan een antieke vaas en is een geweldige decoratie

Acculampen Luce liquida in geel en blauw

Snoerloze lampen in verschillende vormen en kleuren - Luce liquida modellen

Ontworpen door In.es.artdesign.