Verminderen

5 voedingstips voor een platte buik – wat moet je eten?

afvallen op de maag voedingsplan trainen

Welke voedingsmiddelen dragen bij aan een dromerige, platte buik? Voor het geval je je afvraagt: “Maar hoe zit dat? Zit het geheim niet in strikte diëten en meedogenloze beperkingen?” In principe niet. U kunt een vaste en platte buik krijgen met het juiste dieet. Het geheim? Er zijn voedingsmiddelen die gas helpen voorkomen:

Gebruik voor een platte buik probiotische yoghurt

probiotische yoghurt eettips voor gezonde voeding

Eet aan het begin van de dag probiotische yoghurt, of je nu maagproblemen hebt of niet. Dit is het eerste van de aanbevolen en echt geweldige voedingsmiddelen die niet alleen de spijsvertering verbeteren, maar ook heerlijk smaken.

een gezond afslankmenu met yoghurt

Drink muntthee voor een platte buik

Drink muntthee tips voor een goede voeding voor een platte maag

Het is verfrissend, energiek en heerlijk om ook zonder suiker van te genieten en is zeer geschikt als ijsthee. De hete pepermuntdrank is de goedkoopste, snelste en gemakkelijkste manier om te ontgiften. Het helpt je om de gifstoffen die je lichaam verstoppen kwijt te raken en te voorkomen dat het goed werkt. Ook draagt ​​het bij aan een goede spijsvertering en een platte buik, wat je met trots zal demonstreren op het strand.

Leg de asperges op het bord

Kook en eet asperges om waterretentie en gasvorming te voorkomen

Het lijkt misschien vreemd, maar asperges zijn echt een van die voedingsmiddelen die alle eigenschappen van voedsel tegen een opgeblazen gevoel in één keer bevat. Je kunt waterretentie, gasophoping en darmblokkades oplossen door simpelweg vaker asperges aan je menu toe te voegen. Kijk voor geweldige recepten op internet.

Eet bananen

Kaliumproducten Gezond Menu-Voeding Banaan-Gezond Gewichtsverlies

Als uw menu veel voedingsmiddelen bevat met een hoog natriumgehalte, zal dit gas veroorzaken. En aangezien de meeste voedingsmiddelen die je in supermarkten kunt kopen vol zitten met natrium, spreekt het voor zich waarom de meeste mensen moeite hebben om hun broek dicht te knopen. Maak je geen zorgen, er is een oplossing en dat heet kalium. Consumeer een banaan als je het gevoel hebt dat je te veel natrium hebt gebruikt en je zult de kracht van de ingrediënten zien.

Quinoa draagt ​​bij aan een slank figuur

Quinoa Eten Tips voor gezond ontbijt Slank figuur

Over voedingsmiddelen met veel kalium gesproken, probeer quinoa eens. Het is glutenvrij, licht verteerbaar, rijk aan eiwitten en een geweldige keuze voor het ontbijt als je probeert te minderen met voedsel dat maagzwelling veroorzaakt.

Fitness Afvallen op de buikpers Vrouw Figuur Slim