Verminderen

De beste tips voor gewichtsverlies helpen je snel en succesvol af te vallen

De beste tips om af te vallen kilo's verminderen gezond eten lichaamsbeweging

Dieet is ondraaglijk en ongemakkelijk. Toch heeft bijna elke vrouw er minstens één achter zich. Een dieet stelt je wil op de proef en kan je sterker maken. hier de beste tips voor afvallen, waardoor u zich beter voelt en die u gegarandeerd helpt om uw dieet met succes vol te houden.

De beste tips voor gewichtsverlies – Hoe u van uw dieet een succes kunt maken

De beste tips voor gewichtsverlies helpen je snel af te vallen

1. De beste tips voor afvallen: Gestelde doelen

Om ervoor te zorgen dat u de motivatie niet verliest, moet u zowel korte- als langetermijndoelen stellen. Een kortetermijndoel kan bijvoorbeeld zijn om elke ochtend iets gezonds te maken voor het ontbijt. Het lichaam heeft immers gezonde voeding nodig om af te vallen! Blijf weg van broodjes en pasta. Eet gezondere dingen zoals kwark, yoghurt of pap of maak een omelet. Dit doel is niet moeilijk te bereiken, dus je zult het zeker kunnen bereiken. Met betrekking tot het langetermijndoel kun je bijvoorbeeld besluiten om in een maand een maat kleiner te dragen of om eindelijk in die broek te passen die al lang te klein voor je is.

2. Elk lichaam reageert anders

Omdat elk organisme anders werkt, kun je ervan uitgaan dat het dieet dat je vriend heeft geholpen, niet noodzakelijk hetzelfde effect op jou heeft. Vergeet ook de vele celebrity-diëten. Stel daarom een ​​plan op dat specifiek bij jou past. Vergeet bovendien niet dat elke verandering in eetgewoonten het lichaam beïnvloedt. Het beste is om vooraf een diëtist te raadplegen.

3. Denk altijd positief

Probeer altijd de goede kant van alles te zien. Stelt u zich eens voor hoe goed u eruit zult zien nadat u bent afgevallen en vergeet niet dat een gezonde levensstijl niet alleen uw gewicht beïnvloedt, maar u ook gezonder maakt. Natuurlijk maak je ook moeilijke momenten mee. Je wilt het allemaal weggooien of je krijgt trek in een pizza. Probeer dit verlangen echter te weerstaan. Als het je eenmaal lukt om dat te doen, is het onwaarschijnlijk dat het nog een keer zal gebeuren en als je dat doet, zal het verlangen zeker niet zo sterk zijn.

De beste tips om af te vallen zorgen voor een droomfiguur

De beste tips voor gewichtsverlies weegschalen ontdoen van gewichtsideeën

4e. Het beste Tips voor gewichtsverlies: Complimenteer jezelf om jezelf te motiveren

De juiste motivatie is in deze tijd belangrijk, want afvallen is niet makkelijk. Complimenteer jezelf. Ga elke ochtend voor de spiegel staan ​​en zeg tegen jezelf dat je het verdient om slank te zijn en dat je het kunt. Beloon jezelf met een “Bravo”, ook al klinkt het op dit moment gek voor je. Het helpt echt!

5. Morele steun

Onderzoek heeft aangetoond dat degenen die morele steun krijgen van hun familie en vrienden, meer succes hebben bij het afvallen, 30 kg en meer verliezen. Ze slagen er ook in om het gewicht vast te houden. Psychologen denken dat dit komt omdat we onze vrienden en familie die in ons geloven niet willen teleurstellen. Dit maakt het ook makkelijker om je aan het dieet te houden.

6. Gebruik de weegschaal niet te vaak

U mag uzelf niet vaker dan één keer per week ‘s ochtends wegen. Stap niet meerdere keren per dag op de weegschaal. Houd er ook rekening mee dat je Weegschaal niet blindelings moet vertrouwen. Want als je regelmatig naar de sportschool gaat, versterk je je spieren, die meer wegen dan de vetmassa’s. Dus als de weegschaal ondanks een strakker figuur meer kilo’s laat zien, wanhoop dan niet. Het betekent alleen dat je meer spieren hebt gekregen en in ruil daarvoor vet hebt verloren.

De beste tips voor gewichtsverlies zijn gebaseerd op gezond eten

De beste tips om af te vallen, op gezonde voeding gebaseerde ideeën

7e. De beste tips voor gewichtsverlies: Thuis gezond eten

Sla de koekjes, chocolade en croissants thuis over. Vul je koelkast met groenten, yoghurt, kwark, eieren en kipfilets. Als je trek krijgt in iets, kun je het voeden met iets gezonds in plaats van calorierijk voedsel. Zorg ervoor dat je een verscheidenheid aan producten krijgt.

8. Als je naar het restaurant gaat

Voordat je naar het restaurant gaat, moet je iets te eten hebben. Anders zul je jaloers zijn op je vrienden die iets met veel calorieën bestellen, en jij ook. Bekijk indien mogelijk vooraf de menukaart van het restaurant op internet. Het is beter als je van tevoren weet wat je gaat eten. Drink veel water tijdens het wachten op eten in het restaurant.

9. Eet goed

Er zijn momenten waarop je plotseling zin hebt in iets. In dergelijke gevallen eet u iets onder de 150 calorieën. Een appel, een handje noten, een gekookt eitje, magere kwark of bosvruchten behoren tot de mogelijkheden. Aan deze producten kan je zonder problemen knabbelen.

De beste tips voor gewichtsverlies in één oogopslag

Afslanktips vrouw lekker gezond eten Snel afvallen

10. De beste tips voor gewichtsverlies: Geef het plezier niet op

Je favoriete eten mag je zeker niet missen. Onthoud dat je alles kunt eten, op voorwaarde dat het klein is. Dus als je ooit trek krijgt in spaghetti, maak dan wat voor jezelf klaar. Gewoon het bedrag verlagen. Je kunt gemakkelijk een keer per week je dieet doorbreken. Een andere variatie is om het voedsel waar je van houdt te vervangen door iets anders. Als je bijvoorbeeld van fruitsnoep houdt, probeer dan bevroren bosbessen of druiven. Als je trek hebt in een kaneelcroissant, eet dan kwark of yoghurt waar je kaneel en een beetje honing aan toevoegt. U kunt een gezond compromisalternatief vinden voor elk ongezond product.

11. Gezonde afhaalmaaltijden

Zorg dat je altijd iets gezonds bij je hebt. Je weet immers nooit wat voor situaties je kunt verwachten. U kunt vast komen te zitten in een file of uw vlucht kan vertraging oplopen. Om niet in de verleiding te komen om te stoppen bij een fastfoodrestaurant als je honger hebt, probeer altijd een appel, een paar noten of gedroogd fruit bij je te hebben.

12. Stimuleer je stofwisseling

Als je ondanks je inspanningen gewoon niet kunt afvallen, kan dat ook aan je stofwisseling liggen. Om dit op de sprongen te helpen, drink je ‘s ochtends een kopje koffie. Recent onderzoek in de VS heeft aangetoond dat cafeïne de stofwisseling stimuleert. Er wordt ook gezegd dat het het risico op stress en depressie bij vrouwen vermindert. Maar dat betekent niet dat je de hele dag koffie moet drinken. Het is alleen voordelig met mate. Vermijd het om het met melk en suiker te drinken, omdat deze producten niet goed zijn voor je dieet.

De beste tips voor gewichtsverlies foodcakes chocolade doen zonder

gewichtheffen fitness training meisje vet verbranden

Afslanktips evenwichtig plan vork tomaat groenten fruit

vrouw mand druiven bananen appels fruit eet gezond

ideeën voor gewichtsverlies langzaam succesvol proces voeding sport