Verminderen

Tips om af te vallen door middel van dieet en lichaamsbeweging, afhankelijk van uw lichaamstype

tips om af te vallen lichaamstype-appel-peer-zandloper

Elke vrouw heeft een specifieke lichaamsvorm en structuur. Deze eigenschappen laten ons als het ware de zwakke punten van ons lichaam zien als het gaat om het perfecte figuur en dus ook aan welk deel van het lichaam we speciale aandacht moeten besteden om succesvol af te vallen en ons droomfiguur te bereiken. Dus als we op een gezonde manier willen afvallen door bepaalde diëten en oefeningen, moeten we ons richten op onze lichaamsvorm. Sommige Tips om af te vallen we hebben dit samengebracht in dit artikel.

Tips om af te vallen op een appelvormig lichaam

tips voor gewichtsverlies appel-vorm-drew-barrymeer-vrouwelijke-voeding

Dames met een appelvormig lichaam hebben meestal hun probleemgebied in de buik. Daar komen ze het snelst aan. Dit doet dan denken aan de vorm van een appel. De poten zijn echter vrij slank. De tips om af te vallen moeten daarom gericht zijn op dit probleemgebied om succesvol af te kunnen vallen.

Tips om af te vallen door te sporten

tips om af te vallen sport-oefening-uithoudingsvermogen-sport-kleding-draagtrucs

Als je op je buik wilt afvallen, kies je het beste voor een duursport. De tips om af te vallen zijn onder andere oefeningen op de loopband, die ook een beetje schuin moeten staan ​​zodat je als het ware bergop loopt perfect is. Het is ook beter om de trap op te gaan in plaats van de lift te gebruiken. Dit helpt om de kilo’s in de maagstreek kwijt te raken. Je moet de elliptische machine vermijden omdat het misschien niet goed is voor je benen.

Tips om af te vallen door middel van een dieet

tips voor afvallen appel-vorm-lichaam-voeding-sport

Ook kun je met de juiste voeding afvallen op je buik. Handige tips om af te vallen op de maag zijn de consumptie van vers fruit, peulvruchten en havermout. Gezonde vetten, zoals die in vis en noten voorkomen, zijn net zo geschikt. Daarentegen moet u dierlijke vetten vermijden. Drink veel water en kruidenthee.

Lichaam met een peervorm

tips-afvallen-shakira-peer-lichaamstype-afvallen

In tegenstelling tot de appelvorm heeft de peervorm een ​​slankere buik, terwijl de heupen, dijen en billen weelderig zijn. Daarnaast zijn de taille en borsten minder uitgesproken. Als je je lichaam hier herkent, kun je de volgende tips voor gewichtsverlies gebruiken om iets aan de probleemgebieden te doen.

De juiste sport om af te vallen

tips-afslank-peer-kleding-schoenen-ideeën-gezond eten

Duursporten die zich richten op de lagere delen van het lichaam en gewichtsverlies bevorderen, zijn daar de beste optie. Zo kun je perfect op je benen afvallen. Wandelen of fietsen zijn goede tips om af te vallen. Om een ​​balans te creëren tussen de heupen en het bovenlichaam in de lichaamsstructuur, kun je ook krachttraining voor het bovenlichaam combineren.

Hoe kan ik snel afvallen – tips voor voeding

tips-afslanken-jennifer-love-hewitt-peer-vorm-heupen-billen-dijen

Dieettips zijn ook nuttig. Dit moet vetarm zijn. U kunt zonder zorgen fruit en peulvruchten consumeren. Het is echter het beste om kleine hoeveelheden producten zoals aardappelen, brood en witte bonen te consumeren, omdat deze veel zetmeel bevatten, wat op zijn beurt de probleemgebieden uitdrukt.

Rechthoekige lichaamsvorm

tips-afvallen-straight-body-cameron-diaz-body-type

Deze lichaamsvorm mist over het algemeen rondingen en meer uitgesproken lichaamsdelen. Dit lichaamstype wordt ook wel vergeleken met een banaan. Het lichaam is recht. Vrouwen met deze lichaamsvorm willen meer uitgesproken heupen, een slanke taille en een iets sterker bovenlichaam, wat kan worden bereikt met de volgende tips om af te vallen.

Gezond afvallen met de juiste sport

tips-afslanken-aerobics-banana-shape-body-training

Een van de sporttips om af te vallen is ongetwijfeld aerobics. Gebruik in het begin echter geen extra gewichten. Pas als je het gewenste figuur hebt bereikt, kun je de oefeningen uitbreiden met gewichten. Het kruis moet gespaard blijven. Vermijd daarom sportoefeningen die de rug te veel belasten of zelfs pijn veroorzaken.

Eettips om af te vallen

tips-afvallen-vergelijking-lichaamstypes-banaan-aardappel

Omdat je na het afvallen op bepaalde gebieden massa wilt winnen, kun je in geen geval zonder eiwitten. Kip, vis en peulvruchten zijn eiwitrijk en daarom welkom op uw menukaart. Nogmaals, pasta- en rijstproducten moeten worden vermeden. Vergeet niet om je lichaam altijd van voldoende water te voorzien.

Zandloper als lichaamsvorm

tips-afslanklichaam-zandloper-perfecte-lichaamsvorm-vrouwelijk

Dit lichaamstype wordt gekenmerkt door een slanke taille, terwijl het bovenlichaam, heupen, billen en dijen uitgesproken en ongeveer even groot zijn. Als vrouwen met deze lichaamsvorm aankomen, verdeel dan de extra kilo’s gelijkmatig over het boven- en onderlichaam. Hetzelfde geldt ook andersom: als je afvalt, vallen de kilo’s boven en onder gelijk.

Sporttips

tips-afvallen-zandloper-lichaam-perfect-balans-bovenlichaam-onderlichaam

De sport voor de lichaamsvorm die als perfect wordt beschouwd, moet zowel uit duur- als krachttraining bestaan. Er moet een evenwicht worden bereikt. Deze tips voor gewichtsverlies zijn de beste manier om de verhoudingen in evenwicht te houden. Je wilt tenslotte afvallen en toch die geweldige lichaamsstructuur behouden, nietwaar??

Voedsel

tips-afslankbuste-zandloper-hip-kim-kardashian

Eiwitten worden ook aanbevolen voor het zandloperlichaam. Maar wit vlees is maar één mogelijk product. Er zit ook genoeg van in eieren en melk. Andere tips om af te vallen zijn onder meer het eten van groenten en het vermijden van zwaar vlees en noten. Drink voldoende water. Dit bevordert de ontgifting van het lichaam en draagt ​​bij aan gewichtsverlies.