Verminderen

Wandelen om af te vallen – Vet verbranden op een comfortabele manier

broers en zussen bloem moeder vader staan ​​dicht bij elkaar Wandelen werkt het beste op het lichaam. Dit geeft luie mensen de kans om een ​​paar kilo kwijt te raken. Aangenaam, zonder enige last, Wandelen om af te vallen is mogelijk. Wandelingen zorgen voor een slank figuur.

Hoe u op de juiste manier moet lopen om af te vallen?

samen sporten zorgen gezondheid bergen zonnebril

Hoeveel calorieën het lichaam vaarwel zegt, is gekoppeld aan het persoonlijke gewicht. Als de rollator 55 kg weegt, verliest hij ongeveer 255 calorieën. De regel is – hoe zwaarder de persoon, hoe meer calorieën er worden verbrand. Het beste volgt – Harward-onderzoekers hebben die snelheid ontdekt wanneer: Wandelen om af te vallen maakt niet uit. Het maakt niet uit of u snel, matig of langzaam beweegt. Om drie keer meer calorieën te verbranden, ga je een hellend vlak op! Stel doelen voor jezelf! Naast het dagelijkse wandelen, moet u ook de juiste voeding in acht nemen. Zo verwijder je 0,5 kilo vetweefsel, waarvoor echter 3500 verbrande calorieën nodig zijn. Als uw gewicht 80 pond is en u de bovenstaande richtlijnen volgt, laat u in een week 2415 calorieën achter. Het resultaat is een gemiddeld gewichtsverlies van 315 gram per week.

Dieet speelt een cruciale rol bij het lopen voor gewichtsverlies

vrouw volharding langzaam maar zeker afvallen tevreden

Goed eten betekent niet dat je de duurste en meest waardevolle voedingsmiddelen en voedingssupplementen moet kopen. Let gewoon op uw dagelijkse calorie-inname. Je moet je oriënteren op gezonde, verantwoorde voeding. Gewichtsverlies zal niet optreden zolang de ingenomen calorieën meer zijn dan de verbrande. Mannen zouden elke dag voor ongeveer 2500 calorieën moeten zorgen en vrouwen – ongeveer 2000. Tussen de 500 en 900 calorieën moeten eerst van het dagmenu worden uitgesloten, zodat positieve resultaten aan het licht komen. Volgens onderzoek is dat samen-Wandelen om af te vallen draagt ​​bij aan sneller succes. De hond wordt beschouwd als de beste partner voor deze sport. Hij zou nooit een lange en gezonde wandeling opgeven.    samen sporten in de natuur ontspannen zijn wees samen hand in hand hoge bomen wees kleine vrienden in het park geschikt voor twee dames gezond geen stress zee strand hond allemaal samen wandelen familie hond vreugde om buiten door de natuur te rennen ga wandelen om af te vallen gezond eten succes gehad