Verzinnen

12 eenvoudige en effectieve make-uptips voor oogmake-up

Oogmake-up-kohl-cat-eye-mascara aanbrengen

De ogen worden beschouwd als het venster naar de ziel. Dus waarom zou je ze niet stylen zoals je wilt, net zoals je doet met je outfit. Daar hebben we vandaag wat frisse make-up tips voor Oog make-up, die geweldig zijn voor dagelijks gebruik. Het enige dat je nodig hebt, is een glanzende champagnekleurige en kastanjebruine oogschaduw, plus wat mascara. Vervolgens hebben we een tip voor de vouw.

12 make-uptips voor oogmake-up die je snel leert

blauw-groene-oogkleur-make-up

Het aanbrengen van make-up op de plooi van het ooglid is niet bijzonder eenvoudig. In dit geval wordt daarvoor een bruine gebruikt Oog make-up gebruikt om het donkerste deel van het oog te vormen. De oogschaduw wordt geleidelijk lichter en lichter naar het midden van het oog toe. Laat het overlopen in een donkere, houtskoolkleurige oogschaduw of kohl.

Hoe diepliggende ogen groter te maken – 8 tips en voorbeelden van geweldige make-up

Smokey eyes make-up – hoe de sterren make-up aanbrengen

Smokey eyes voor blauwe ogen – make-up tips en instructies

Een oogmake-up idee als make-up bij daglicht

groene-ogen-licht-make-up-schaduwen

De volgende variant daarvoor Oog make-up is ideaal voor dagelijks gebruik of voor op het werk. Om dit te doen, heb je een huidskleurige achtergrond nodig, een perzikkleur voor de plooi van het ooglid, een lichtroze voor de buitenste ooghoeken en een donkerbruin voor het gebied direct boven de eyeliner. Vul deze oogmake-up aan met een dunne eyeliner en mascara.

Smokey eyes make-up

sterke make-up-avond-groene-ogen

Hoe noem je donkere oogmake-up? Hoogstwaarschijnlijk gaat het om de smokey eyes-look. Er zijn een oneindig aantal gidsen voor het donker Oog make-up rokerige look, maar er is een bijzonder handige truc om dit te doen. Breng alleen halve oogschaduw of kohl aan onder de onderste wimperlijn en altijd van de buitenste ooghoek naar de binnenste. Gebruik ten slotte een glinsterende huidskleur om de andere helft te benadrukken.

Natuurlijke uitstraling

oogmake-uptips-groene-ogen-idee

Deze instructies voor de Oog make-up Voor een natuurlijke uitstraling is een alternatieve methode het aanbrengen van make-up op de ogen. Eerst wordt een lichtgekleurde eyeliner aangebracht, wat meestal de laatste stap is. Breng vervolgens een huidskleurige oogschaduw aan. Voeg vervolgens op de buitenste hoek van het bovenste ooglid donkere oogschaduw toe als accent. Dit kan bruin, zwart of houtskool zijn.

Het make-upschema

bruine-oogmake-up-grijs-bruin-zilver

Hier hebben we de basis daarvoor Oog make-up. De afzonderlijke delen van het oog en waar u moet aanbrengen wat wordt weergegeven. Merk op dat de buitenste plooi van het ooglid alleen de buitenste plooi van het ooglid bedekt en niets meer van het oog.

Avond make-up

goud-brons-make-up-avond-make-up

Deze glamoureuze look is een van de zeldzame gevallen waarin de hele plooi van het ooglid bedekt is. Maar dit kan alleen als er geen donkere kleur voor wordt gebruikt. Kies vervolgens voor de rest van het ooglid een kleur die twee tinten lichter is. Stop daarmee! Oog make-up met een donkere kleur voor de buitenste ooghoek.

Het roze palet

roze-make-up-instructies-idee-make-up-ogen

Wist je dat je make-up ook kunt gebruiken om je ogen te omlijnen? In dit voorbeeld voor a Oog make-up Een oogschaduw in lavendel werd gebruikt voor de vouw en een delicaat roze voor de binnen- en buitenhoeken van de ogen. Het middelste gebied daarentegen is gemarkeerd met een huidskleur. Zorg dat je alles goed in elkaar laat overvloeien.

Smokey Eyes 2

bruine-ogen-tips-make-up-ideeën-instructies

Niet alle smokey-eye-looks zijn zo Oog make-up zijn op dezelfde manier ontworpen. Er zijn er die alleen ‘s avonds voor de gelegenheid moeten worden gekozen, maar er zijn er ook die perfect zijn voor alledaagse outfits. Een trucje voor stap is om de eyeliner aan te brengen op de onderste wimperlijn en de binnenste wimperlijn. Gebruik hiervoor slechts één kohl. Dit effect bereik je op geen enkele manier met een eyeliner.

Sterke avond make-up

make-up-ogen-blauw-paars-idee

Heb je je ooit afgevraagd wat je moet doen met de donkere kohl die geen eyeliner is? Met dit voorbeeld voor de Oog make-up u zult een reden hebben om het te gebruiken met de beste resultaten. Het doel is hier om een ​​stevige en donkere basis te creëren waarop de overige kleuren harmonieus worden aangebracht. Met een pauwlook als deze, ga je veel kleuren gebruiken, die allemaal bedoeld zijn om op te vallen.

Bruine eyeliner op lichte ogen

deksel-strich-zwart-instructies-make-up

Deze look voor dat Oog make-up kan jaren duren om volledig te leren, alleen om je belangrijkste styling in je repertoire te worden. Het kan voor veel verschillende gelegenheden worden gekozen omdat het zowel bij de dag als bij de avond past. Er zijn verschillende champagnekleuren nodig. Afhankelijk van je huidskleur, dwaal je niet te veel af van de basis.

Feest make-up

bruine-ogen-blauwe-make-up-oog-make-up

Het kobaltblauw Oog make-up is razend populair bij feestgangers en nachtbrakers. Als u van plan bent deze uitdaging aan te gaan, hoeft u maar met één ding rekening te houden. Gebruik alleen glanzende oogschaduw. De look ziet er dof uit als je glinsterende en matte oogschaduw combineert. De eyeliner moet zwaar zijn en schoon worden getrokken.

Avondmake-up – donkere oogschaduw benadrukt groene ogen

Oogmake-up-sterke-instructies-avond make-up

Breng paarse, groene en bronzen oogschaduw aan

Avondmake-up-kohl-zwart-mascara-oogschaduw-groen-brons

Breng groene oogschaduw aan rond de ogen

Oogmake-up-groene-oogschaduw-kohl . aanbrengen

Paarse en gele oogschaduw op de ogen maken de zomerlook af

Oogmake-up ideeën gids dag

mooie-make-up-ideeën-oogmake-up