Verzinnen

De laatste make-up trends en trends herfst-winter 2013-2014

Roze lippen gloss ideeën gezicht make-up-huidige kleuren trends-winter 2014

Natuurlijke schoonheid is niet meer dan een modetrend. Toonaangevende ontwerpers en visagisten richten zich altijd op natuurlijke looks. Wil je op de hoogte zijn van de laatste mode- en make-uptrends? In de volgende paragrafen zullen we je onthullen waar de modeschotel voor is Make-uptrends gekeurd in herfst-winter 2013-2014. Laat je hierdoor inspireren.

 Make-uptrends voor een winterse sfeer – neutraal en natuurlijk is actueel

Natuurlijke make-up oogschaduw poeder blush Herfst 2013 Winter 2014

Neutrale tinten zijn weer een make-up trend! Beige poeder en blush, subtiel aangebrachte mascara – de natuurlijkheid straalt frisheid en schoonheid uit. Een kleine bronzen glans op de wangen geeft de indruk van een gezonde kleur. Warme oogschaduws zijn ideaal voor de herfstmaanden. Pasteltinten, zachtbruin, brons, beige, perzik, lichtgeel en lichtoranje zijn een trend op zowel de ogen als de lippen.

Retro make-up viert zijn comeback

Retro lippenstift Breng eyeliner aan Make-up Ideeën Trends Winter Herfst 2013 2014

Lange zwarte eyeliner op het bovenste ooglid als zwaluwstaart, diepe ogen, verleidelijke rode lippen, fluweelzachte huid – de trends uit de jaren 60 worden goed ontvangen in de make-up trends voor herfst-winter 2013-2014. Valse wimpers zijn ideaal voor expressieve ogen. In de winter kunnen de ogen eindelijk schitteren in glinsterende nuances. Roosterdeeltjes zijn eenvoudig aan te brengen met een kwast.

Sensuele lippen in donkerrood

Make-uptrends Donkerrode lippen-Make-uptrends 2013-2014

Make-up in de stijl van “kattenogen”

Cat's Eye Oogschaduw Correct aanbrengen van lipgloss Ideeën Make-up looks

Donkere oogschaduws dragen bij aan een glamoureuze look. Bij “kattenogen” wordt de eyeliner over de binnen- en buitenkant van het ooglid uitgetrokken. Je zou de eyeliner op het onderste ooglid kunnen aanbrengen, zwevend in de binnenste ooghoek.

Smokey eyes

Smokey Eyes Effect Make-up correct aanbrengen Trends-2013 2014 herfst-winter

Warme, donkere nuances met een metallic effect, evenals de mix van koper en zwart, zijn een rage. De helft van het ooglid in de binnenste ooghoek is opgemaakt in een delicate lichtroze, terwijl de buitenste helft van het ooglid in metaalgrijs of bruin is. Beide zijn getekend in de vorm van een rechthoek.

Oogschaduw in warme tinten voor de herfst

Herfst make-up trends momenteel 2013-2014 natuurlijk mooie effecten

Paarse lippen en glinsterende ogen voor een ultraglanzend effect

Ideeën-Retro Make-up Ogen Make-up Kattenogen Metallic glitterdeeltjes

Lichtgevende ombre lippen voor een glanzende glimlach

Ombre Lip Make-up Trends Ideeën Gloss Lipgloss Herfst Winter