Verzinnen

Handige make-uptips voor een frisse, jongere look

goed-gemoed-lachen-goede-jonge-look

Iedereen heeft wel eens gehoord dat te veel make-up ervoor zorgt dat de huid sneller veroudert. Visueel kan dit proces ook worden versneld als de make-up niet correct wordt aangebracht, afhankelijk van de kenmerken van het gezicht. Maar als je precies weet hoe je de penselen en verf moet gebruiken, kun je zelfs de rollen omdraaien en je look er in slechts een paar eenvoudige stappen jonger uit laten zien..

Make-uptips – Hoe make-up ons kan helpen er jonger uit te zien

jonge-look-make-up-tips-trucs

Met het volgende Make-up tips leer waar u op moet letten als u er in een paar minuten een paar jaar jonger uit wilt zien.

Make-uptips – Wees voorzichtig met je make-up

vochtige-huid-jonge-look-tips-gezicht

Breng de vloeibare make-up niet over je hele gezicht aan, alleen daar waar het nodig is. Meestal zijn dit de wangen, het gebied onder de ogen en de neus. Vergeet ook niet om de “hoeken” van het gezicht te benadrukken, waardoor de frisse nuances van het gezicht naar voren komen.

Make-uptips – Gebruik vloeibare blush

make-up-revolutie-vloeistof-rouge-gebruik

De vorm van de blos is de betere optie, omdat het poeder de huid uitdroogt en fijne rimpels benadrukt. De vloeibare blush daarentegen geeft een natuurlijke glans en roodheid van de huid en benadrukt de wangen op een opvallende manier.

Make-uptips – Glans op de lippen

glanzende-lippen-idee-tips-beter-look

Matte lipsticks reflecteren het licht niet, waardoor de lippen er droger uitzien. Een glanzende lippenstift of lipgloss, maar zonder glitter, benadrukt de natuurlijke vorm van de lippen en geeft ze meer volheid.

Make-uptips – Mascara voor een expressieve look

make-up-mascara-jonge-look-tips-vrouwen

Vermijd het gebruik van zwarte kool, want het heeft ongetwijfeld het vermogen om je een paar jaar ouder te laten lijken. Vertrouw op de mascara. Het buigt de wimpers en geeft ze volume, waardoor je look expressiever wordt.

Make-uptips – Helderheid onder de wenkbrauwen

ogen-wenkbrauw-heldere-vormen-tips-make-up

De wenkbrauwen zijn de omlijsting van het gezicht en als ze niet goed gevormd zijn kan het de “foto” er minder mooi uit laten zien. De juiste vorm hangt af van de rondingen van het gezicht. Maar je kunt het effect ook versterken door er een beetje lichtgekleurde kohl onder aan te brengen, wat je blik een frissere uitstraling en liftend effect geeft..

 De mascara speelt de hoofdrol in make-up voor een geweldig effect 

mascara-op-wimpers-beter-look-tips

 Een correctie met behulp van de transparante producten

make-up-trucs-help-jonge-look-ideeën

 De frisse huid is de reden voor een effectieve make-up 

jonge-look-tricks-tips-vrouwen-gezicht

 Corrigerende producten voor een jonge uitstraling

5-make-up-trucs-look-beter-idee-effect

De beste oogmake-up om groene ogen te benadrukken