Verzinnen

Maak je lippen goed op – tips, make-uptechnieken en tinten

lippen goed make-up tips glansborstel lichtroze

De meeste charme zit in de glimlach. Daarom kunnen dames alleen hun lippen in uw voordeel maken. De kleur van de lippenstift kan hun persoonlijkheid onthullen of hen helpen experimenteren met een gewaagde nieuwe look. Hier zijn verschillende make-uptechnieken beschikbaar – u kunt kleuren mengen, de vorm van de lippen veranderen of ze benadrukken. Als u uw Maak je lippen goed op er zijn een paar dingen om te overwegen.

Maak je lippen goed op – de lipstickkleuren

lip make-up tips kleuren geschikt voor huidtype

Er is een breed scala aan lippenstiftkleuren beschikbaar, dus het kan moeilijk zijn om de juiste tint voor jou te vinden. De glitterlippenstiften maken de lippen aantrekkelijk en dik, maar de texturen zijn niet de meest duurzame. De transparante lipgloss benadrukt de mond en geeft de make-up een natuurlijke, subtiele uitstraling. De matte lipsticks gaan langer mee en brengen verfijning en elegantie. De lipsticks met parelglans maken onze glimlach nog aantrekkelijker. De perfecte tint lippenstift voor jou is degene die er geweldig uitziet op je gezicht als je geen andere make-up draagt. De natuurlijke tinten die lijken op de kleur van de lippen passen het beste – lichtroze, bruin, beige.

Maak je lippen goed op – balans tussen ogen en lippen

make-up lippen goed tips borstel aanbrengen

De balans tussen ogen en lippen is de sleutel tot goede make-up. Je hoeft niet met elkaar te vechten om aandacht. Zware oogmake-up vereist bijna natuurlijke lippen en vice versa. De textuur van de lippenstift is ook belangrijk. Het mag de lippen niet uitdrogen. Als je voelt dat je lippen twee uur na gebruik droog zijn, vervang dan je lippenstift. Om uitdroging te voorkomen, draag je wat lippenbalsem voor de lippenstift. Door de glans zouden je lippen er sappig uitzien. Het enige nadeel is dat ze erg plakkerig zijn. Om de glans te fixeren, doe je wat poeder op de lippen als basis.

de juiste make-up techniek

rode lippen goed make-up tips borstel goud

Veel vrouwen vragen zich af of het niet beter is om de lipstick met een kwastje aan te brengen. De waarheid is dat het alleen nodig is als je kleuren gebruikt zoals paars of donkerrood. Volg bij het aanbrengen van lippenstift de contouren van de lippen. De lipliner moet dezelfde kleur hebben of een tint donkerder dan de lipstick. Na het aanbrengen van lippenstift, druk met een handdoek om het overtollige te verwijderen. Dit voorkomt uitsmeren.

make-up lippen tips lippenpenseel aanbrengen roze parelglans

Vier tips:

1. Donkere lippenstiften laten je lippen er kleiner uitzien dan ze in werkelijkheid zijn. Als je ze optisch wilt vergroten, gebruik dan roze of beige met een parelglans.

2. Als je lippen te groot zijn, kun je natuurlijke tinten kiezen. Gebruik klassieke matte in plaats van glanzende lipsticks.

3. Bij de meeste vrouwen is de bovenlip dunner dan de onderlip. Gebruik een lippenstift met een kleur die lijkt op die van je lippen en markeer de omtrek van je bovenlip zonder te proberen deze te verhogen. Breng geen lipliner aan op de onderkant. dan lippenstift.

4. Om de lipstick langer mee te laten gaan, kun je er lipliner van dezelfde kleur op aanbrengen.

make-up lippen tips optisch vergroten roze

lippen goed make-up tips bijpassende lippenstiftkleuren

smalle lippen goed make-up tips rode kleur