Verzinnen

Make-up draperen: wat zit er achter de nieuwe beautytrend en hoe doe je dat?

Terwijl we de afgelopen maanden bijna zonder make-up thuis zitten of liever op natuurlijke looks vertrouwen, zijn de make-up trends voor 2021 diverser en kleurrijker dan ooit! Om de sombere stemming tegen te gaan, waren de modeontwerpers creatief op de catwalks van de modeweken lente/zomer 2021 en presenteerden ze ons vele mooie highlights. Van knalrode lippen tot klassieke smokey eyes tot kleurrijke roze eyeliner – er is zeker iets voor elke smaak en alle beautyjunkies krijgen waar voor hun geld. Nu de glamoureuze kapsels uit de jaren 80 weer tot leven zijn gewekt, is het geen verrassing dat ook een andere trend uit het verleden zijn comeback maakt. Tellen was gisteren – make-up draperen is DE trend waar we in het voorjaar naar uit kunnen kijken! Laat je gezicht stralen en ontdek hier wat erachter zit en hoe je de trendy look kunt bereiken!

welke blush-kleur voor mijn make-uptrend voor het draperen van het gezicht?

De draperende make-up zorgde in de jaren 80 voor een expressieve blik terug en tal van stijliconen zoals Madonna, Cher en Cyndi Lauper hebben de techniek gebruikt om hun gezicht meer contour te geven en te laten glanzen. In tegenstelling tot counting wordt blush gebruikt voor draperen, wat de look tegelijkertijd chic en modern maakt. Contouren worden opgeroepen in twee verschillende tinten en eigenlijk is het een andere variant van tellen.

Make-up draperen: wat zit er achter de beautytrend?

Make-up Trends 2021 Draping Make-up Instructies

De draperende make-up zorgt voor een mooie verdeling van de blush. Het gebruik van twee verschillende tinten blush geeft ons gezicht een verfrissende en moderne uitstraling en is precies de juiste kleurgekte die we nu allemaal zouden kunnen gebruiken. De draperende make-up volgt de natuurlijke vorm van de jukbeenderen en zou ook een statement blush kunnen worden genoemd. En het leukste eraan? Er is gewoon geen limiet aan welke tinten en tinten moeten worden gebruikt. Of je kiest voor een zachte, subtiele look in pastelroze of liever voor glanzende goudnuances, hangt af van je eigen smaak.

Zo eenvoudig is het om zelf de moderne look te realiseren

Rihanna Makeup Looks 2017 Draping Makeup Trend Guide

Kun je je de ongelooflijk coole Rihanna-look voor het “Met Gala 2017” nog herinneren? Nou, dat is make-up draperen. Ziet er geweldig uit, nietwaar? De make-uptrend werd ongeveer 2 jaar geleden tot leven gebracht door modelegende Marc Jacobs toen hij het product “Air Blush Soft Glow Duos” lanceerde. De magie van draperen ligt in het harmoniseren van de blush-nuances op zo’n manier dat ze onze teint laten stralen en ons gezicht perfect omlijsten.

Make-up trends lente 2021 wat is make-up draperen

De look krijgen is een stuk eenvoudiger dan je denkt en hieronder leggen we uit hoe je het doet.

  • Voer eerst uw gebruikelijke make-uproutine uit – breng lotion aan, breng concealer en foundation aan, enz..
  • Zodra je de perfecte blush voor jezelf hebt gevonden, ga je op dezelfde manier te werk als bij klassiek tellen. Breng de lichtere tint aan op de jukbeenderen en de donkere tint onder het bot. Als je wilt, kun je de lichtere tint ook langs de slapen tot aan het hoogste punt van de wenkbrauw aanbrengen. Dit geeft het gezicht de populaire V-vorm en zorgt voor een meer egale look.
  • Je moet de overgangen tussen de nuances goed mengen, zodat er geen scherpe randen of gekleurde randen zijn. Je hebt hiervoor geen speciale borstel nodig – de gebruikelijke blushborstel is voldoende.
  • Een kleine tip van ons: Het is het beste om blush-paletten te kiezen die meerdere op elkaar afgestemde kleurnuances bevatten. Experimenteer totdat je de meest flatterende combinatie voor jouw huidtype vindt.

Draperende make-up geeft het gezicht een unieke, verfrissende touch

Draperende make-upgids blush kleurkeuzetips

De draperende make-up is een uitstekende manier om het zonnige lenteweer te begroeten en onze schoonheidsroutine op te frissen. De combinatie van een donkere en lichtere tint blush zorgt voor een heerlijk lenteachtige en natuurlijke teint. Om ervoor te zorgen dat de look er niet te rommelig uitziet en u de trend in stijl oppikt, raden we u aan de rest van de make-up natuurlijk te houden. Het draperende effect komt goed tot zijn recht als je je haar in een knot of in een paardenstaart knoopt.

Zo vind je de perfecte blushkleur?

Blush kies huidskleur draperende make-up trend

De kleurkeuze voor het draperen van make-up geeft je alle ruimte om te experimenteren en verwijst niet alleen naar roze of rode tinten. Maar om een ​​geweldig en flatterend effect te bereiken en het gezicht te laten stralen, is het belangrijk om de perfecte tint te vinden.

  • Vrouwen met een lichtere huid kunnen het beste verschillende tinten rood gebruiken. Lichtroze of gouden en licht gelige tinten zien er heel natuurlijk uit. Blauwogige nuances daarentegen zorgen ervoor dat de teint er ongelijkmatig uitziet en kunnen het beste worden vermeden.
  • Warme huidtinten verdragen vooral donkere kleuren zoals goud of terracotta goed.
  • Om je donkere huid te accentueren, kies je voor heldere en felle kleuren zoals oranje of roze.

Make-up instructies draperen make-up trends lente 2021