Verzinnen

Make-up op de juiste manier verwijderen van lippen en ogen – tips voor gezichtsverzorging

Gezicht - make-up correct verwijderen, make-up tips inmasseren crème - huidregeneratie 's nachts

Make-up is mooi maar ook belastend voor de huid. Afgezien van het achterlaten van sporen en vlekken op uw kussen, is het grootste deel van de schade die het aanricht, het verstoppen van uw gezichtsporiën. Waarom is het zo belangrijk om elke dag make-up te verwijderen, vooral voor het slapengaan?? Make-up op de juiste manier verwijderen – hoe werkt het en waar moet je op letten? Lees hier meer over basistips voor make-up en huidverzorging.

Make-uptips – verwijder make-up op de juiste manier van ogen, lippen en gezicht

Make-up verwijderen make-up wattenschijfje verwijderen huidverzorging correcte lotion reinigingslotion

Hoe laat het ook is, make-upresten moeten zorgvuldig worden verwijderd. Als je ‘s nachts poeder, blush en oogschaduw op je gezicht laat zitten, beschadig je je huid. ‘S Nachts vormt het nieuwe cellen en herstelt het van de dagelijkse stress. Als de huid opgemaakt blijft, vormt zich daarop een mengsel van talg en dode cellen. Hierdoor kunnen de huidporiën niet goed ademen en wordt het regeneratieproces verstoord. Een gevoelige huid kan hiervoor allergisch zijn en er kunnen puistjes ontstaan. Om het in een paar woorden samen te vatten: make-up verwijderen en ‘s avonds je gezicht reinigen is absoluut noodzakelijk! Maar als je geen make-up gebruikt, moet je je gezichtshuid niet in de vergetelheid laten raken. Er moet een verzachtende crème worden aangebracht zodat de huid regenereert en de teint stralend en fris blijft. Breng wat crème aan op het gezicht en masseer het in met je vingertoppen met cirkelvormige bewegingen.

Oogmake-up verwijderen – waar moet je op letten??

Gebruik een wattenschijfje voor het verwijderen van gezichts- en oogmake-up

Oogmake-up Het verwijderen van make-up moet bijzonder grondig en voorzichtig gebeuren. Mascara kan de wimpers uitdrogen. In het ergste geval kunnen wimpers afbreken. Als de wimpertint op de wimpers achterblijft, kan deze tijdens het slapen in het oog komen. Kajal, oogschaduw en mascara kunnen worden verwijderd met remover producten die zijn afgestemd op uw huid. Deze producten zijn speciaal afgestemd op de behoeften van gevoelige en dunnere huidtypes. Ze zijn van 2 soorten – voor waterdichte en niet-waterdichte wimpers. Make-up op de juiste manier verwijderen gaat als volgt: doe wat lotion of reinigingsmelk op een wattenschijfje en druk het lichtjes op het gesloten oog en dep de make-upresten weg. Milde reinigingsmelk is geschikt voor bijna elk huidtype. Make-up verwijderingsdoekjes zijn erg handig op reis. In het dagelijks leven hebben ze echter niet de voorkeur omdat de reiniging oppervlakkiger is dan bij een conventionele reinigingsmelk.

Lippen – Het verwijderen van make-up moet grondig maar zacht zijn

Gezicht, ogen en lippen, sporen van make-up reinigende gezichtsverzorging verwijderen

Bij het verwijderen van make-up moeten ogen en lippen gelijk worden behandeld. Als de lippenstift niet goed wordt verwijderd, kunnen de lippen gaan kloven. Langdurige lippenstift- en glansresten kunnen worden verwijderd (als ze niet vanzelf verdwijnen) met wat reinigingsmelk: op een wattenschijfje aanbrengen en over je lippen wrijven. Make-up verwijderen is ook mogelijk met een cosmetische tissue of cosmetische spons.

Reinig de huid van het gezicht

Gezichtsreiniging betekent correcte tips voor het verwijderen van make-up Ogen Lippen

Regelmatige reiniging behoudt de natuurlijke beschermende functies van de huid. Overdag worden verontreinigende stoffen en vuil op de huid afgezet. Deze moet je in ieder geval verwijderen. Gebruik hiervoor toner met vochtinbrengende stoffen. Het gezicht wordt pas echt schoon met reinigingsschuim of -gel – dit is goed geschikt voor een gecombineerde huid en een onzuivere huid. De ingrediënten van een nachtcrème kunnen alleen optimaal doordringen bij een schone huid.

Reinig je gezicht goed om het vuil te verwijderen

Crème aanbrengen, inmasseren - huid regenereert Make-up tips Correcte verwijdering van make-up van het gezicht