Verzinnen

Matte Bordeaux lipstick: Make-up tips voor perfecte donkerrode lippen

bordeaux lippenstift donkerrode lippen bijpassende oogmake-up

De lipstick bordeaux mat is een van de grootste make-up trends van de laatste jaren. Het combineert twee van de meest populaire trends in lipmake-up: donkere nuances en een matte finish. Donkere tinten zijn ook een kenmerk geworden van herfst en winter en zijn in de koude seizoenen bijna overal te zien. Wanneer ze op de juiste manier worden gecombineerd, zijn donkere vingernagels, oogleden en lippen een echte blikvanger en zorgen ze voor een echt aantrekkelijke look. Wil jij ook de moderne Bordeaux lippenstift proberen? In het artikel vind je leuke make-up tips voor de trendy, donkerrode zoenbare mond.

Matte Bordeaux lippenstift voor de stijlvolle dame

lippenstift bordeaux matte trend make-up lippen

Sterke, donkere tinten voor de lippen zijn nu helemaal in. Als ze ook worden gecombineerd met een matte afwerking, zien ze er heel nobel en mysterieus uit. Het bordeauxrood is de ster onder de donkere nuances, vooral in de herfst en winter. De donkerrode tint biedt het perfecte alternatief voor de klassieke rode lippen en geeft de look een vamp-flair die helemaal in de mode is. De matte afwerking maakt de kleur intenser en is dus iets voor de dappere vrouwen.

Wie ziet eruit als doffe, donkerrode lippen??

lippenstift bordeaux mat subtiele oogmake-up rita ora

Het lijdt geen twijfel dat de matte lippen in bordeauxrood er prachtig uitzien. Maar ze zien er voor elke huidskleur anders uit. Dus voor wie is de lipstick Bordeaux mat het meest geschikt??

Allereerst moet worden opgemerkt dat matte kleuren de lippen kleiner kunnen laten lijken. Daarom moeten vrouwen met zeer smalle lippen liever matte lippenstift vermijden. Het onooglijke effect kan nog versterkt worden door de donkere kleur. In dit geval wordt een glanzende versie in een lichtere tint aanbevolen.

donkerrode lippenstift mat bordeaux rihanna

Vrouwen met een donkere huid en donker haar hebben zeker gelijk met rijke roodtinten zoals bordeauxrood. De donkerrode tint brengt de huidskleur goed naar voren en zet een prachtig accent. Een goed voorbeeld hier is Rihanna, die vaak gaat voor de aantrekkelijke kleur voor haar lippen.

lippenstift bordeaux mat make-up tips lily collins

Dames met een bleke, Sneeuwwitte teint kunnen een geweldige indruk maken met de Bordeaux matte lippenstift. Het is belangrijk om de andere make-up verminderd te houden, omdat sterke lipkleuren niet te veel concurrentie tolereren. Voorbeelden van dit type zijn Hollywood-sterren als Liv Tyler, Kristen Stewart en Lily Collins.

Matte Bordeaux-lippenstift: hoe draag je hem op de juiste manier?!

bordeaux rode lippenstift matte herfsttrend

Goed verzorgde en egale lippen zijn een voorwaarde voor matte lippenstift. Droge, gesprongen lippen worden benadrukt door de matte kleuren en zien er allesbehalve mooi uit. Daarom is het raadzaam om wat tijd te investeren in lippeeling. Je kunt bijvoorbeeld zelf een suikerpeeling doen om droge lippen weer fluweelzacht te maken.

lippenstift bordeaux mat donkerrode lippen make-up

Wanneer je een Bordeaux lippenstift kiest, vallen kleine foutjes meteen op. De teint moet daarom zo egaal mogelijk zijn. Voor een perfecte algehele look, prime je eerst de huid door de make-up lichtjes over je lippen te deppen. Op deze manier is er geen kleurrand tussen de lipkleur en het gezicht.

matte lippenstift bordeaux bleke teint

Je mag geen blush dragen bij een matte Bordeaux lippenstift. Donkerrode lippen hebben in de regel nauwelijks andere make-up nodig. Een nude foundation en wat mascara om de ogen te benadrukken zijn voldoende. Toch kun je bij speciale gelegenheden je ogen blijven opmaken met bijpassende oogschaduw en een eyeliner. De wenkbrauwen moeten er ook perfect uitzien.

donkere lippen make-up bordeaux lippenstift mat

De lipstick Bordeaux mat combineert prachtig met donkere kleding en wordt vaak gedragen op glamoureuze feestjes. Maar net zo geschikt voor een avondje met de meiden. De outfit mag geen opzichtige tinten hebben en moet vrij neutraal worden gehouden.

Breng donkerrode make-up aan op de lippen

bordeaux lippenstift mat correct aanbrengen kwast

Voor de perfect matte Bordeaux lippen moet je eerst de lipcontour overtekenen met een donkerrode lipliner. Op deze manier is er geen risico dat de kleur in een oogwenk opraakt. Maak vervolgens de lipstick op met een dunne borstel. Zodat het beter verdeeld kan worden. Dep nu met keukenpapier, breng een tweede laag kleur aan en dep opnieuw. compleet!

lippenstift bordeaux mat make-up tips trend

claret lippenstift combineer tips

bordeaux lippen donker haar huidskleur combineren

donkerrode lippen, donker haar

bordeaux matte lip make-up tips stylish

donkere huidskleur donker haar bordeaux lippen

lippenstift bordeauxrood mat donkerder teint

lippenstift bordeaux donkere huid donker haar

lip make-up bordeaux lippenstift modern

lippenstift bordeaux matte oogmake-up combineren

matte lippen bordeaux lippenstift make-up goed

lippenstift bordeaux subtiele oogmake-up

bordeauxrode lippen zwart haar retro golf

bordeaux lippenstift make-up tips lippen donkerrood

matte lippen donkerrode make-up tips

bordeaux lippenstift mat donkerrode lippen katy perry

lippenstift bordeaux mat donkere lippen make-up

matte lippenstift volle lippen bordeaux trend

donkerrode lippenstift mat blond haar

bordeauxrode lippenstift bordeaux grunge look zwart haar

bordeaux lippenstift moderne mascara

bordeaux lippen combineren bruin haar

lichte teint blond haar bordeaux lippenstift

bordeaux donkerrode lippen elke dag gigi hadid