Verzinnen

Oogmake-up in goud – geweldige styling voor blonde vrouwen

Make-up tips-oog-make-up-goud-shimmer-cara-delevingne

De effectieve Oogmake-up in goud, die we in dit artikel willen introduceren, is bijzonder geschikt voor vrouwen met blond haar. Dus als je op het punt staat een speciale gelegenheid te houden, zoals een gala, een zakendiner of een kerstfeest en op zoek bent naar de juiste make-up, dan ben je op de juiste plek beland. We leggen je nu graag in een paar stappen uit hoe je zelf de oogmake-up in goud kunt doen.

De oogmake-up in goud stap voor stap

eyeliner-in-goud-glitter-deeltjes-ideeën-voor-een-zeer-lichte-huid

1. Breng een primer aan voor de volgende, gouden oogschaduw.

2. Breng vervolgens de gouden oogschaduw aan over het hele ooglid en tot aan de vouw.

3. Breng vervolgens de zwarte oogschaduw aan op de buitenste ooghoek. Gebruik hiervoor een geschikte kwast of oogschaduwapplicator. De buitenste hoek van de zwarte oogschaduw moet eindigen ter hoogte van het buitenste uiteinde van de wenkbrauw. Laat bovendien beide kleuren goed in elkaar overlopen. Je kunt ook je vinger gebruiken om te vegen.

4. Breng een eyeliner aan. De eyeliner moet erg dun zijn. Je kunt ook kunstmatige wimpers toevoegen als je wilt. Dit geeft je een vrouwelijkere uitstraling en opent je ogen.

Oogmake-up in goud verbetert de look

crèmige-oogmake-up-goud-nuances-blond-haar

5. Trek indien nodig uw wenkbrauwen een beetje op. Je kunt hiervoor een lichte oogschaduw gebruiken.

6. Krul je wimpers met een wimperkruller en breng zwarte mascara aan.

7. Breng zwarte oogschaduw aan onder de onderste wimperlijn voor een smokey eye-effect.

8. Het volgende is de make-up voor je gezicht. Het is het beste om een ​​romige variant te kiezen, omdat deze gemakkelijker uitsmeert en er natuurlijker uitziet. Voor het aanbrengen kun je het beste een make-up sponsje gebruiken. Kies ook een kleur die bij je huidskleur past. Let er bij het aanbrengen op dat u de gouden oogmake-up niet uitsmeert.

Feestelijke oogschaduw met gouden glitter

feestelijke-make-up-ogen-blond-haar-huid-natuurlijke-nuance

9. Breng vervolgens met een kwastje wat poeder aan op de crèmige make-up. Het overtollige poeder kun je daarna met een brede kwast verwijderen.

10. Kies voor de blos een natuurlijke tint zoals perzik. Breng het aan op de jukbeenderen. De lipstick moet ook in een natuurlijke kleur worden gekozen en het beste passen bij die van je lippen.

Als je wilt, kun je op het einde een spray gebruiken om de make-up te fixeren. Zo weet je zeker dat de gouden oogmake-up de hele dag of avond blijft zitten.

Oogmake-up in goud gecombineerd met donkerrode lippenstift

discrete-opgemaakte-deksels-goud-nuance-donker-rode-lippen

Feestelijke make-up gedragen over het hele ooglid en tot aan de wenkbrauwen

extravagante-make-up-dames-met-blond-haar-ideeën

Oogmake-up in pastel goudgeel 

Oogmake-up-goud-geld-gewassen-wimpers-lippen-roze