Vloeren & tegels, woonkamer

Interessant wandontwerp met tegels van Lenny Kravitz

Wandtegels Lenny Kravitz Design

Een creatief idee voor een muurontwerp kwam van niemand minder dan muzikant Lenny Kravity – Wanddesign met tegels in 3D-optica. Goccia is de naam van de nieuwe Lea Ceramiche-collectie, die eigenlijk tot stand is gekomen door nauwe samenwerking met Kravitz Design. De rocklegende verzamelde in 2003 een creatief team en richtte een ontwerpstudio op.

Wanddesign met tegels in 3D-optiek

creatieve wandtegels - modern wandontwerp

De Goccia-wandtegels zijn een van uw nieuwste producten die we u vandaag brengen. Vind het leuk daarvoor Lea Ceramiche Producten zijn al bekend, er wordt niet alleen veel aandacht besteed aan het exterieur, maar er wordt ook veel waarde gehecht aan kwaliteit. de Wanddesign met tegels is geïnspireerd op de interactie van water en licht / Goccia betekent druppel in het Italiaans /, deze uitstekende tegels lijken op een bolle spiegel en kunnen licht en beweging in de kamer reflecteren.

Wanddesign met tegels – rocker look voor het interieur

chique zwarte tegels driedimensionaal

Hierdoor wordt een luxe sfeer gecreëerd. De moderne uitstraling wordt niet alleen benadrukt door de kleurkeuze, maar ook door interessante patronen, afmetingen en de samenstelling van de afzonderlijke tegels. Eén ding is zeker – deze Wanddesign met tegels biedt veel meer dan alleen een praktische wandbekleding. De Goccia wandtegels worden strikt alleen aangeboden in zwart-wit en worden geglazuurd of ongeglazuurd aangeboden.

Interessante driedimensionale wandtegels

Wandbekleding woonkamer

Zwarte wandtegels creëren een optische illusie

Ideeën voor het ontwerpen van muren

Elegant en luxueus muurontwerpideeWanddesign met tegels