Vloeren & tegels

Exclusieve tegels gemaakt van decoratieve marmersoorten – de nieuwe serie Étoile de Rex van Florim Group

exclusieve tegels serie Étoile de Rex decoratieve marmersoorten badkamer moderne wandbekleding

Rex Ceramiche Artistiche, een merk van de Florim Group, vertrouwt bij de vervaardiging van hun producten op de beste materialen die de natuur voor ons in petto heeft. Rex hecht veel waarde aan persoonlijke voorkeuren in de prachtige omgeving en aan de ongedwongen elegantie. Wie voor dit merk kiest, omringt zich met luxe, glamour en elegantie. De nieuwe serie Étoile de Rex is daar het onweerlegbare bewijs van. Exclusieve tegels gemaakt van decoratief marmer creëren een onderscheidende en eigentijdse stijl.

exclusieve tegels luxe elegantie look marmer turquoise florim groep serie Étoile de Rex

De nieuwe luxe tegels uit de serie Étoile de Rex combineren structuren en kleuren op een unieke manier. Hierdoor ontstaat een bijna magische balans die een sensuele, warme en uitnodigende sfeer creëert. De verfijnde en luxueuze serie maakt indruk met zachte en glanzende oppervlakken die doen denken aan de schoonheid van vervlogen tijden. De nobele collectie is geïnspireerd op zeldzame en bijzonder decoratieve marmersoorten van verschillende geografische oorsprong. Exclusieve tegels in beige en ivoortinten van de kleur Cremo Delicato vertegenwoordigen de regio’s van herkomst in Toscane en Emilia-Romana. Het fascinerende groenblauwe kleurenspel wijst daarentegen op het Braziliaanse mineraal amazoniet.

Étoile de Rex serie beige ivoor luxe tegels collectie modern badkamerdesign

Étoile de Rex combineert structuren en sterke kleuren om een ​​harmonieuze eenheid te vormen die de aandacht trekt en de tastzin inspireert. De oneindige diversiteit van de natuur harmoniseert in het uiterlijk en design van de producten op een aantrekkelijke manier met de modernste technologie. De geslaagde poging om de natuur zo natuurgetrouw mogelijk te interpreteren komt tot uiting in de luxe wand- en vloerbekleding van het stijlbewuste merk.

Étoile de Rex serie ongebruikelijke marmeroptiek vrijstaande badkuip zwart

De nieuwe serie biedt zeven kleurvarianten die afzonderlijk of in combinatie als wand- of vloerbedekking kunnen worden gebruikt. Vier van de optieken zijn verkrijgbaar in zowel klassieke als grote formaten. Étoile Brown River, Étoile Illusion en Étoile Symphonie zijn alleen verkrijgbaar in de modulaire Magnum-formaten (60 × 240 cm, 120 × 240 cm, 60 × 120 cm en 120 × 120 cm).

luxe tegels badkamer marmerlook wandbekleding serie Étoile de Rex

glamour luxe tegels marmer look serie Étoile de Rex badkamer

moderne badkamer interieurvloeren exclusieve tegels serie Étoile de Rex decoratief effect

Étoile de Rex serie vloeren glanzende oppervlakte vloeren luxe natuurlijke materialen

* U kunt informatie vinden over andere producten van Florim Group hier