Vloeren & tegels

Porseleinen tegels met houtlook en marmereffect van Gardenia Orchidea

porseleinen tegels italiaanse houtlook natuurlijke look trendy design gardenia orchidea

Het gerenommeerde Italiaanse bedrijf Gardenia Orchidea produceert al meer dan 50 jaar hoogwaardige porseleinen en keramische tegels. Het nieuwe concept maakt het bedrijf een synoniem voor kwaliteit, oplossingsgerichte competentie en uitmuntendheid in 100 landen waarin het actief is. Het bedrijf presenteert moderne Porseleinen tegels met houtlook en marmereffect, die worden beschouwd als een symbool van prestige.

 Karakter van de porseleinen tegels met houtlook van Gardenia Orchidea

vloertegels porselein design trendy hal italiaans elegant realistisch

De nieuwe trendlijn “Charming” kenmerkt zich door 6 verschillende soorten vloertegels die de uitstraling van de vloer veranderen. Porseleinen tegels die eruitzien als natuursteen zijn een echte eyecatcher in het hele interieur. Ze kunnen worden gecombineerd met een breed scala aan decoraties. Er zijn uitgebreide varianten beschikbaar en de vloertegels in deze collectie zijn uitermate geschikt voor gebruik binnenshuis. In de hal Porseleinen tegels met houtlook omdat ze een warme uitstraling creëren, terwijl tegels met marmereffect juist in de badkamer worden toegepast. Het is zo veelzijdig en toch zo elegant. Voor de douchewanden kunt u met elkaar contrasterende gradiënten gebruiken. De serie “Charming” is verkrijgbaar in donkere en lichtere tinten.

Porseleinen tegels met houtlook – prachtige vloerbedekking

woonkamer tegels houtlook trendy design gardenia orchidea italian

De warme natuurlijkheid van hout wordt gecombineerd met de functionaliteit en duurzaamheid van porcellanato tegels in de “Charming” collectie van Gardenia Orchidea gecombineerd. Deze houtlook vloertegels zijn geïnspireerd op de boomstronken en gebruikt in de traditionele alpenarchitectuur. ‘Charmant’ is het resultaat van intensief onderzoek naar de eigenschappen van dit natuurlijke materiaal, dat op porselein opnieuw wordt geïnterpreteerd. Het Italiaanse bedrijf hecht veel waarde aan efficiëntie en originaliteit. de Porseleinen tegels met Holzopzik zijn een goede aanvulling op een minimalistische of landelijke romantische natuurlijke look.

Porseleinen tegels met houtlook van Gardenia Orchidea

moderne porseleinen tegels houtlook doffe donkere kleuren italiaans

Vloertegels met marmereffect passen goed bij het moderne kantoor

design porseleinen tegels marmereffect trendy italiaans mat kantoor

Elegante combinatie van Italiaanse porseleinen tegels met een hout- en marmerlook

gang italiaanse porseleinen tegels design trendy figuren donkere kleuren