Vloeren & tegels

Vloertegels in houtlook vieren de terugkeer van de retro woonstijl

Woonkamertegels kleurrijk houtlook blauw licht

Eén ding is zeker: de retro-stijl van leven is terug! Geïnspireerd door de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw zijn we opnieuw gefascineerd door kleurrijke vloerbedekkingen en behangpatronen. Eenvoudige lederen meubels met een ontwerp zoals uit de James Bond-films complimenteren het ontwerp. Precies passend bij het onderwerp – kleurrijk Vloertegels in houtlook. Praktisch en kleurrijk – perfect voor een appartement met retro-look!

Vloertegels in houtlook – gekleurde vloerbedekkingen in retrostijl

Vloeren eetkamer retro stijl natuurstenen muur moderne meubels

Het gerenommeerde bedrijf uit Groot-Brittannië Grestec tegels presenteerde een verzameling van Vloertegels in houtlook. De tegels heten Leschack en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en maten. De gekleurde achtergrond lijkt op licht eiken laminaat. Accenten worden dan gezet door sterke kleuren zoals rood en donkergroen. Geel en hemelsblauw zien er fris uit en creëren een gezellige sfeer. Het effect dat door deze combinatie wordt bereikt, is zeer krachtig – de vloer ziet eruit alsof de verf is afgebladderd. De keramische tegels zijn zeer geschikt als vloerbedekking voor binnen. Ze zijn er in drie versies met verschillende afmetingen – 143X441mm, 300X300mm en 144X893mm.

Originele vloertegels met houtlook zetten accenten in het interieur

Laminaat vloertegels modern interieur wandmeubel

Als je van een frisse kick houdt met deze kleurrijke Vloertegels in houtlook u moet geschikte meubels kiezen. Duidelijke ovale vormen bepalen de look van de meubels in retrostijl. Materialen zoals leer inspireren met hun tijdloze elegantie.

De groene en gele kleuren prikkelen de eetlust en passen daarom perfect in de eetkamer. De rode kleur kan de monochrome woonkamer opfrissen, terwijl hemelsblauw goed past bij het interieur in de slaapkamer. Degenen die van kleurrijke kamers houden, kunnen geel en groen combineren – groene leren stoelen en gele vloerbedekking brengen een exotisch tintje uit het verre Brazilië.

De groene kleur wekt de eetlust

Houtlook eetkamer retro woonstijl

Talloze kleurencombinaties met verschillende achtergronden

Vloertegel opzetten van meerdere kleurideeën

Blauw ontspant de zintuigen

Ideeën voor het inrichten van een eethoek in retrostijl

Of het donker of licht is, hangt af van de kleur van het meubel

Kleurmogelijkheden gemengd licht donker

Traditionele beige-bruine kleurencombinatie en eclectische inrichting

Aziatische inrichting woonkamer opgezet