Wellness & Spa

De vierkante roestvrijstalen design douchekop met geïntegreerde planken

vierkante roestvrijstalen douchekoppen bougies peter jamieson

“Bougies” is de naam van de nieuwe collectie roestvrijstalen douchekoppen ontworpen door Peter Jamieson voor het Italiaanse bedrijf Ritmonio. Van de vierkante roestvrijstalen design douchekop is gedecoreerd met een extra twist en voorzien van een compacte plank. U kunt er badkameraccessoires, geurstokjes voor aromatherapie en kaarsen in kwijt, wat een ontspannen wellness-sfeer in uw badkamer zou creëren. Of een plant die goed vocht verdraagt ​​in de badkamer als aanvulling op een op de natuur geïnspireerde decoratie.

Design douchekop van roestvrij staal biedt een wellness-ervaring

boogies collectie douchekop design roestvrij staal ritmonio

Als je erover nadenkt, is de enige plek waar je echt alleen kunt zijn onder de douche. En het is precies deze watervaldouche die u de mogelijkheid geeft om dit gebied individueel in te richten en een echte wellness-ervaring te hebben. Omdat de ontwerper ook gespecialiseerd is in architectuur, heeft hij ruimte en object gecombineerd in een heel eenvoudig maar slim concept. Je kunt zelfs twee of drie douchekoppen samenvoegen voor maximale impact, vooral als je meer badkamerruimte hebt.

 Design douchekop van roestvrij staal met een moderne twist

Vierkante roestvrijstalen designer waterval douchekopplank

Van de Design douchekop van roestvrij staal wordt gekenmerkt door eenvoudige vormen en compacte afmetingen die aan elke badkamer kunnen worden aangepast. Het reflecterende roestvrijstalen oppervlak reflecteert fantastisch de zachte gloed van de kaarsen.

mooie reflecterende oppervlakken

vierkante roestvrijstalen design douchekop ritmonio peter jamieson

Bougies worden ook aangeboden in een dual-flow versie om het waterval- en regeneffect te versterken. Als je je ogen sluit, kun je je zelfs een betoverd bos voorstellen – aangename geuren, kaarslicht en het geluid van water. Wat heb je nog meer nodig voor totale ontspanning? Ontwerp uw doucheruimte op een exclusieve en individuele manier.

Waterval douchekop

watervaldouches roestvrijstalen planken voorzien van kaarsen aroma

de kaarsen branden op de plank

regendouchekop roestvrijstalen planken kaarsen ontwerper

verschillende functie van de douchekop:    vierkante roestvrijstalen design douchekoppen kaarsen plank

modern en glamoureus ontwerp

roestvrijstalen design douchekop boogie ritmonio peter jamieson  boogie collection doucheplanken kaarsen geurende oliën wellness