Wellness & Spa

Ontspan in de Finse blokhutsauna van Studio Markunpoika

Studio Markunpoika - blokhut sauna - verticaal opgestelde houten vloerplaat

De sauna staat bekend als een belangrijk onderdeel van de Finse manier van leven en identiteit. Misschien is geen ander Fins woord zo beroemd in de wereld. De typische kamer van hout heeft een heilzame werking op het menselijk lichaam en de ziel. Design Studio Markunpoika heeft deze exclusief voor een optimaal relax effect Blokhut sauna ontworpen met een unieke uitstraling en interieurdesign.

De blokhutsauna – een middel om het lichaam te verharden

Finse sauna blokhut hout design moderne douche

Meestal gaan Finnen samen met hun gezin naar de sauna. De gezellige houten kamer met een inhoud van 27 m3 biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. De voorkant is bekleed met glas – hierdoor lijkt de sauna niet gesloten, maar kunnen gebruikers naar buiten kijken. de Blokhut sauna was liefdevol handgemaakt en is een individuele one-of-a-kind.

Exclusief Plezier in de Blokhut sauna

Sauna-interieur Flexibele stoelen-verlichte kiezelstenen

Het ontwerp wijkt af van de typische Finse look Blokhut sauna ab – de horizontale rondhouten zijn hier vervangen door verticaal opgestelde houten profielen met een rechthoekige doorsnede. Het model oogt nieuw, ruim en uitnodigend en zorgt voor de nodige rust en ontspanning. De ruimte wordt voldoende en gelijkmatig verlicht door natuurlijk licht dat via lichtopeningen in het dak het sauna-interieur binnendringt.

Sluit de avond af in een Finse blokhutsauna

Sauna design-Finse houten balken-kiezel decoratie muur

De kubieke houten kamer was comfortabel ingericht met zichtbare houten balken. De zitplaatsen kunnen vrijwillig worden geregeld. Kiezels zorgen voor de visuele overgang naar de buitenruimte en geven de wand structuur.

Finse blokhutsauna van Studio Markunpoika

Natuurlijk licht verlicht het sauna-interieur, Fins designhout

Studio Markunpoika produceert designobjecten in beperkte oplage die verschillen in hun eenvoud en uniciteit. Het saunaproject is gerealiseerd samen met Juri Karinen.

Finse sauna garandeert ontspanning en reiniging van het organisme

Moderne glazen pui van saunablokhut biedt uitzicht naar buiten