Wonen

8 ideeën om online te besparen bij het inrichten van je huis

geld besparen instellen-online-kopen-shopping

Het huurcontract voor je eerste eigen appartement is getekend en nu moet je het huis van je ouders verlaten en je nieuwe woning betrekken. Velen associëren de inrichting van hun eigen vier muren met grote uitgaven, maar dat hoeft niet per se het geval te zijn. Op zoek naar het volgende koopje gaan steeds meer mensen online, omdat online winkelen een aantal voordelen biedt ten opzichte van conventionele warenhuizen. Dit omvat gemak en flexibiliteit bij het winkelen. Daarom geven we je hieronder enkele tips hoe je online niet alleen tijd maar ook geld kunt besparen bij het inrichten van je woning.

Vergelijk prijzen en bespaar

vergelijk-prijzen-vind-online-aanbiedingen-goedkoop

Wie is er trendbewust over zijn nieuwe huis met een budget maakt vaak gebruik van prijszoekmachines. Via prijsvergelijkingen zijn in een handomdraai de goedkoopste aanbieders voor allerlei zaken te vinden. Als het object van verlangen is gevonden, zijn een paar klikken en slechts een paar minuten voldoende. Dankzij de doordachte sorteer- en filtermogelijkheden kun je in online shops de beste prijzen voor je gewenste product vinden en besparen. Niemand wil meer betalen dan nodig is en internet biedt een groot besparingspotentieel.

Vind online coupons en bespaar

geld besparen online winkelen-vouchers-huishoudelijke apparaten

Met behulp van vouchers kunt u tijdens het winkelen een koopje bemachtigen. Er zijn nu speciale websites zoals Picodi.com die specifieke kortingsbonnen aanbieden voor bepaalde online retailers. Het loont dus de moeite om even online te browsen. U kunt bijvoorbeeld echt besparen bij het kopen van elektrische en huishoudelijke apparaten en entertainmentelektronica Media Markt waardebonnen. Deze zijn meestal kort geldig en bevatten bijzonder waardevolle koopjes.

Cashback – geldbonusprogramma’s op internet

geld besparen online cashback-optie instellen

Echte koopjesjagers moeten de Cashback-acties niet te missen. Als dank voor elke aankoop beloven cashback-services geld dat gebruikers na registratie op hun eigen cashback-klantaccount ontvangen. De vergoedingen variëren afhankelijk van de partnerwinkel en liggen meestal tussen de twee en acht procent van de aankoopprijs. Maar het kan ook meer zijn. Een prijsvergelijking is nog steeds de moeite waard. Het tegoed wordt echter pas overgedragen als een bepaald minimumbedrag is bereikt.

Bespaar op groepsbestellingen, volumekortingen of bonusprogramma’s ‘een vriend uitnodigen’

geld besparen-online-meubel-appartement-cashback

Bij het winkelen met vrienden of familie kun je kiezen voor volumekortingen. Of het nu gaat om meubels, apparaten, matrassen, decoratieve artikelen, enz. – hoe meer u bestelt, hoe groter de korting op het totale bedrag. Als er een minimumbedrag is, is de levering ook gratis.

Worstel je met zeer hoge verzendkosten? Als u een andere potentiële klant bij u in de buurt kent, kunt u de verzendkosten naar één adres delen. Dit is vooral de moeite waard voor bestellingen uit het buitenland of producten tegen lage prijzen, maar met te hoge verzendkosten.

U kunt nog steeds een extra bonus ontvangen door de online shop aan te bevelen bij uw vrienden, familie en kennissen en hen uit te nodigen om zelf te profiteren van de exclusieve verkoopacties. Dan kun je voor elke geregistreerde vriend een korting krijgen als beloning. Je vriend ontvangt ook een voucher wanneer hij zich registreert of nadat hij een aankoop heeft gedaan. U kunt de uitnodigingslink ook op uw Facebook-pagina plaatsen en zo meer bereik bereiken.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang korting 

bespaar-geld-inrichten-appartement-online-aankoop

Iedereen die op de hoogte wil blijven van acties en innovaties van een aanbieder, kan zich abonneren op hun nieuwsbrief en in de toekomst profiteren van voordelen zoals kortingscodes, vouchercodes, prijsvragen en verkoopacties. Bij de eerste inschrijving krijg je vaak een welkomstvoucher. Nadelen: de vouchercode is slechts één keer inwisselbaar en niet cumuleerbaar met andere kortingsacties.