Wonen

Ondoorzichtige gordijnen voor meer comfort en privacy

Ondoorzichtige-gordijnen-grijs-zonwering-privacy-zolderappartement

Heeft u het probleem dat u ‘s avonds gemakkelijk van buiten uw appartement in kunt kijken en voelt u zich ongemakkelijk bij de gedachte? Dan kun je natuurlijk verschillende soorten jaloezieën op de ramen zetten. Maar in dit artikel willen we je dat laten zien ondoorzichtige gordijnen zijn een betere en vooral mooiere variant om privacy in uw slaapkamer, woonkamer en elke andere kamer in uw appartement te garanderen. Ze geven ook het interieur van je appartement een gezellige sfeer en zien er een stuk eleganter uit dan jaloezieën. Er is een grote verscheidenheid aan dessins in alle mogelijke kleuren en de keuze aan patronen is eindeloos. U kunt dus kiezen voor geometrische patronen of delicate bloemmotieven. En ook op het gebied van stof is er voor ieder wat wils. Glanzende stoffen van zijde of stoffen die zijde imiteren zijn bijzonder populair voor ondoorzichtige gordijnen. Deze zorgen namelijk voor een luxe sfeer.

Ondoorzichtige gordijnen als zon- en privacybescherming

Slaapkamer-zonwering-privacybescherming-ondoorzichtige gordijnen

Dekkende gordijnen hebben ook als voordeel dat je er verwarmingskosten mee kunt besparen. Je dikke stof zorgt ervoor dat er geen tocht door de ramen stroomt, waardoor de kamertemperatuur stijgt, wat betekent dat je de verwarming lager zet.

En nu de voordelen van ondoorzichtige gordijnen duidelijk zijn, hoeft u alleen nog maar het juiste ontwerp voor uw interieur te vinden. En het artikel van vandaag kan je helpen bij het maken van je keuze, want het geeft een paar indrukwekkende voorbeelden van ondoorzichtige gordijnen voor je. Zoals u zult zien, is de sfeer die de gordijnen uitstralen niet te vergelijken met jaloezieën. In de galerij voor ondoorzichtige gordijnen is er voor elk wat wils. Of u nu op zoek bent naar een donkere en sterke of lichte, natuurlijke kleur, naar een eenvoudig ontwerp of naar modellen met uitgebreide patronen, u zult zeker iets passends vinden. We wensen je veel plezier met het bladeren door de foto’s!

Ondoorzichtige gordijnen in zonnige kleuren

zonwering-raamdecoratie-ondoorzichtige-gordijnen-geel

Grijs oogt nobel en past goed bij een luxe interieur

woonkamer-plafondlijst-gordijnen-vloerlengte-mat-grijs

Modern woonkamerontwerp met witte gordijnen

woonkamerset-witte-gordijnen-vloerlengte-doorschijnend

Gordijnen tot op de grond in sterke tinten

woonkamer-design-met-kleurgordijnen-houten-meubels-massief

Oranjerode gordijnen zorgen voor comfort

Ondoorzichtige-gordijnen-rood-slaapkamer-privacy

Ondoorzichtige-douche-gordijn-gradiënt-ideeën-badkamer

Ondoorzichtige-gordijnen-molding-goud-woonkamer-wallpaper

Ondoorzichtige-gordijnen-patroon-eethoek-gestoffeerde fauteuil

Ondoorzichtige gordijnen-gezelligheid-privacy

Ondoorzichtige gordijnen slaapkamer metallic kleur

vloer-lengte-dekkende-gordijnen-kinderkamer-kleurrijk

eclectische-woonstijl-babykamer-raamgordijnen-patroon

rode gordijnen-vloerlengte-slaapkamer-design-ideeën-gezellig