woonkamer

Feng Shui meubelen voor de woonkamer

Feng Shui woonkamer inrichting

De woonkamer is het hart van elk appartement. Het is een ruimte voor het hele gezin, een ruimte voor gezellige avonden met vrienden en familie. De Chinese filosofie Feng Shui heeft veel adviezen ontwikkeld voor de inrichting van de kamer, die bijzonder nuttig zijn gebleken voor de woonkamer. Begrijpelijk is de populariteit van de Feng Shui-faciliteit toegenomen in de afgelopen jaren.

Feng Shui meubels – gordijnen

Feng Shui gordijnen woonkamer ontwerp

De deur mag niet naar het raam wijzen. De gordijnen houden de positieve energie in huis. U kunt bijvoorbeeld bamboe bellen aan de terrasdeur hangen. Zet de banken en stoelen in een cirkel of vierkant. De televisie moet in de kast worden verborgen, het verstoort de harmonie tussen de mensen in de kamer. Volgens de Feng Shui-faciliteit het zitgedeelte moet dicht bij de muur worden ontworpen – het geeft mensen instinctief een veiliger gevoel.

Woonkamer met Feng Shui-meubels

Feng Shui woonkamer houten meubels

Laat het midden van de woonkamer vrij en plaats bloempotten in de hoeken van de kamer. Het meubilair moet van natuurlijke materialen zijn gemaakt. de Feng Shui-faciliteit sluit glazen tafels uit omdat ze er onstabiel uitzien. Hout en metaal zijn de voorkeursmaterialen, keramische potten creëren een verbinding met de aarde, terwijl water in de kamer een rustgevend effect heeft. Een geweldig idee voor decoratie is om een ​​kristallen schaal met water en bloemen te plaatsen.

Feng Shui-kleuren – tips voor de juiste kleurencombinaties

Feng Shui slaapkameropstelling – juiste bedpositie

Ontwerp de keuken volgens Feng Shui om geluk en welvaart te brengen

Spiegel in de woonkamer – tips voor Feng Shui-inrichting

Feng Shui ronde tafel woonkamer

De Feng Shui-filosofie stelt dat spiegels de ruimte vergroten en gerelateerd zijn aan succes en wilskracht. De spiegel boven de haard weerkaatst het zonlicht dat rijkelijk door de ramen naar binnen valt. De gordijnen moeten daarom vrij licht en transparant zijn. De Feng Shui meubelen voor de woonkamer zorgen voor een gezellige, vertrouwde sfeer om in te ontspannen.

door Dani Alexandrova

Wanddecoratie – Feng Shui woonkamer

spannend-wanddesign-Feng-Shui

ronde tafel en spiegel in de woonkamer

klassieke-fung-shui-wit-woonkamer

Decoratie met bloemen – paarse woonkamer

Feng Shui bloemdecoratie