woonkamer

Ideeën voor wandsystemen voor het ontwerp van de moderne woonkamer

Woonkamer muur ideeën echt hout eiken licht moderne woonkamer opstelling

Bij het kiezen van een nieuw wandmeubel zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Aan de ene kant moet het modern zijn zonder een huiselijke uitstraling te missen. Heldere lijnen zijn kenmerkend voor moderne meubels, wat ook terugkomt in het wandmeubel. Indirecte verlichting is ook erg populair en trendy, zoals je kunt zien aan de volgende aantrekkelijke: Ideeën voor wandmeubels zal opmerken.

Ideeën voor wandmeubels – welke is geschikt voor uw eigen woonkamer?

Woonkamer wandideeën wit hoogglans glazen vitrines verlichting chocoladebruin

De wandmeubelideeën bestaan ​​uit voorbeelden in hoogglans, moderne houtafwerkingen, maar ook uit gemoderniseerde klassieke varianten. Bekijk de wandmeubelideeën en vind een geschikte variant voor je eigen woonkamer.

1. Ideeën voor wandmeubels van planken

Wandmeubelideeën hoogglans fronten dressoir rode kleur

Dit wandmeubel van donkerbruin hout is meer een grote plank die perfect geschikt is voor het ophangen van decoraties en het opbergen van boeken. De schuifdeur in bordeaux en hoogglans zorgt voor een kleuraccent en geeft het wandmeubel een moderne uitstraling. Het wordt ook gebruikt om de televisie of andere compartimenten af ​​te dekken en zo tegen stof te beschermen. Het wandmeubel past perfect bij de grijstinten die de rest van de woonkamer vormen.

2. Wandideeën met harmonieuze verlichting

Woonkamer muurideeën wit hoogglans LED-verlichting woonkamer instellen

Ook dit wandmeubel, dat bestaat uit een combinatie van elegant wit en een lichte houttint, heeft een interessant design. Wat hier opvalt is de kast, die een gebogen vorm heeft, evenals de indirecte verlichting op de plank. Het samenspel van lichte kleuren met warme verlichting creëert een harmonieuze sfeer die elke woonkamer kan gebruiken.

3. Ideeën voor multifunctionele wandmeubels

Ideeën voor wandopslag Boekenkasten Wandkasten Shaggy-tapijt Woonkamer

Dit wandmeubel bestaat uit meerdere delen, wat op dit moment erg populair is. Op deze manier kunt u ze individueel bevestigen en aanpassen aan de architectuur van uw woonkamer. Heldere, moderne lijnen en effectieve verlichting geven het wandmeubel de finishing touch en maken het perfect voor de moderne inrichtingsstijl.

4. Ideeën voor wandmeubels met dressoirs

Ideeën voor wandmeubels natuurlijke houtoptiek greeploze fronten edele verlichting

Het wandmeubel dat je hier ziet beslaat twee hele wanden, bestaande uit een lowboard voor de tv, omlijst door een staande kast, een hangkast en een plank. Aan de andere muur hangt een hangend dressoir. Het komt allemaal neer op veel opslagruimte voor alle belangrijke dingen, inclusief al je favoriete boeken die je met trots op de planken kunt laten zien. De warme houttinten worden nog eens onderstreept door het knusse tapijt. Let ook hier op het prachtige effect dat indirecte verlichting heeft in de woonkamer.

5. Ideeën voor opbergwanden in combinatie met planken

Woonkamer wandideeën wit dressoir TV kast wandplank

Combineer een grote plank met de bovenkast om eenvoudige kasten van rechte lijnen los te maken. Anders moet je weten dat hoogglans momenteel erg trendy is en dat je met wit niet fout kunt gaan. Dit is ook duidelijk in dit voorbeeld. Het witte wandmeubel heeft o.a. een lang lowboard dat ook voor een grote televisie voldoende ruimte biedt.

6. Ideeën voor klassieke moderne wandmeubels

Woonkamer wandideeën eikenhout optiek vitrinekast verlichting

Als je niet zo van de eenvoudige en moderne stijl houdt, kun je ook voor een dergelijke variant kiezen. Het wandmeubel combineert de klassieke en de moderne stijl zonder er al te modern of te ouderwets uit te zien. Een blikvanger is de verlichte vitrine, daarnaast heeft het bijpassende schap aan de zijwand vitrines waarin kunstwerken en sculpturen zichtbaar worden opgeborgen. U kunt dergelijke ideeën voor wandmeubels overwegen als u ook soortgelijke decoraties heeft die u wilt weergeven.

7. Zachte lijnen voor ideeën voor wandmeubels

Woonkamer wandideeën verlichting onder kast eikenhout optiek

Deze variant lijkt erg op het voorbeeld hierboven. De hoekige dessins die zo typerend zijn voor de moderne stijl worden hier vervangen door afgeronde hoeken, die zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Interessant is ook hier de effectieve vloerverlichting, die de bovenkast met aangenaam licht omhult.

8. Ideeën voor kleine wandmeubels

Ideeën voor wandopberging Kastlades Shaggy Carpet

Dit aantrekkelijke wandmeubel neemt minder ruimte in beslag en is daarom perfect voor kleinere woonkamers. Toch ontbreekt het in geen geval aan een moderne uitstraling, die de ruimte ook een huiselijke sfeer geeft. Dit komt vooral door het natuurlijke hout en de warme, indirecte verlichting.

Modern wandmeubel in twee kleuren

Opbergwandideeën verlichting boekenplanken compartimenten greeploze deuren

woonwandideeën-modern-wit-mat-tv-dressoir-alexa

woonmuur-ideeën-modern-wit-tv-achtergrondverlichting-alexa

woon-muur-ideeën-modern-walnoot-hout-dakota-wonen

woon-muurideeën-modern-zijde-grijs-hoogglans-kara

woonwandideeën-moderne-mat-taupe-led-verlichting-kara2

De wandkasten komen uit Monster ring