woonkamer

Originele ideeën voor de woonkamer – ontwerp van een open haard

Ontwerpideeën voor eiken stenen glazen open haard Woonkamerinrichting

Originele woonideeën voor woonkamers zijn altijd handig wanneer u een nieuw meubelstuk of een interessante nieuwe open haard wilt toevoegen. Wat heb je in de winter meer nodig dan warmte en gezelligheid in huis? Het ontwerp van een open haard lijkt een belangrijk onderdeel te zijn van de woninginrichting. Meerdere originele woonideeën voor woonkamers, Gelukkig kunnen veel mensen dit tegenwoordig al, iets waar in het verleden alleen maar over werd gelezen.

 Innovaties in haardontwerp – of vergelijkbaaroriginele woonideeën voor woonkamers

Magma open haard design haard invoegen geen stoom ideeën voor thuis

Het bedrijf Flying Cavalries of Hassan uit Londen fascineert met buitengewoon interessante voorstellen voor moderne woninginrichting. Je concentreert je als geen ander op de details. Wij presenteren u 3 originele woonideeën voor woonkamers – namelijk mobiele haardontwerpen: de waanzinnig mooie Magma schouw, de huidige Hillside schouw en de romantische Aurora schouw. Je wordt meteen verliefd op de drie en kan niet meer beslissen over een bepaalde.

Heb thuis een droomhaard – originele ideeën voor woonkamers

Flying Cavalries open haard ontwerp woonkamer interieurideeën

Originele woonideeën voor woonkamers hebben zowel innovatie als traditionele gezelligheid. Geïnspireerd door de uitbarstende vulkanen, zorgt de magmaschoorsteen voor een aangename en vrolijke sfeer, je voelt je kalm en vitaal. Het basisconcept van deze haard zijn de optische effecten van de dansende vlam. Het sensationele ontwerp van de Magma-haard heeft veel kleuren die veranderen bij het branden – bijvoorbeeld rood wordt grijs. De houten magmahaard werkt net zo goed als een moderne salontafel.

Ontwerpinspiratie voor accommodatie

compacte haard stoel salontafel woonkamer innovaties

De tweede schoorsteen werd Hillside genoemd naar de top. Hij is multifunctioneel en heeft twee geïntegreerde elementen: een ergonomische stoel en een kleine salontafel. Originele woonideeën voor woonkamers berusten vooral op de relatie tussen mens en natuur. De compacte heuvelhaard bestaat alleen uit natuurlijke materialen: eiken, steen en glas. De multifunctionele haard kan bijdragen aan perfecte ontspanning.

Modern huisontwerp en innovatieve meubels

geen stoomhaard modern interieur

Originele woonideeën voor woonkamers zoals deze ongewone open haard ontwerpen van Vliegende cavaleries van Hassan zijn helemaal in deze winter.De romantische Aurora-open haard introduceert het geheim van het noorderlicht in de nachtelijke hemel. Dit kunstwerk heeft 5 veelkleurige transparante poten, oppervlak van steen, geen schoorsteen en geeft geen stoom af.

Moderne meubels voor de woonkamer

Open haard ontwerp moderne tafel woonkamer interieurideeën

Innovatief schoorsteenontwerp voor thuis

Woonkamer huis ideeën glazen poten tafel open haard