Zegen u

Body Detox-tips: verwijder schadelijke gifstoffen

gezond leven voedingstips tips lichaam detox

Laten we eindelijk iets voor ons lichaam doen. Hij moet absoluut regelmatig worden bevrijd van gifstoffen en schadelijke stoffen. Dit is erg belangrijk voor onze gezondheid! Maar hoe moet dat gebeuren, wat moeten we precies doen? Velen stellen deze vraag. Tegenwoordig worden we heel vaak blootgesteld aan de schadelijke invloeden van het vergiftigde milieu – slecht voedsel, vuile lucht, giftige dampen, economisch afval, enz. Van de onze Lichaamsontgiftingstips je komt meer te weten over de helende kracht en invloed van verschillende natuurlijke producten! Ze bevatten een aantal goede componenten die ons van de gifstoffen kunnen ontdoen.

Body Detox Tips: Oriënteer je op een gezond leven

ontgifting door voedsel ontdoet het lichaam van gifstoffen

Laten we ons lichaam helpen schadelijke gifstoffen kwijt te raken. Ook als je denkt dat je niet hoeft te ontgiften, ben je nog niet ingeënt tegen de effecten van de vervuilde omgeving. Laat de nieuwe maand beginnen met vreugde en gezondheid in plaats van hoofdpijn en zwakte!

Eet gewoon meer abrikozen!

Abrikozen rijk aan vitamines en mineralen helpen bij het ontgiften van het lichaam

De abrikozen zijn vruchten die zeer rijk zijn aan vitamine A, C, B1, PP, kalium, fosfor, magnesium, calcium en ijzer. Ze hebben het vermogen om de schadelijke gifstoffen uit ons lichaam te neutraliseren. Deze eigenschap helpt heel goed bij vergiftiging door sigaretten, rook, stof, zware metalen, etc..

Tips voor lichaamsontgifting: olie uit wortels persen

Oliewortelzaden effectief bij afvallen helpt tegen huidziekten

Wortelzaadolie is een uniek product met een geweldige toepassing. Het is zeer effectief tegen verschillende huidziekten – dermatitis, eczeem, huiduitslag, brandwonden. Het wordt ook gebruikt tegen gebarsten huid, striae en cellulitis.

Citroenen helpen het lichaam te ontdoen van gifstoffen

Citroenolie zeer effectief - lichaamsontgifting - tips voor gezond eten

De citroenolie is ook zeer effectief tegen cellulitis. Heeft een zeer goede invloed en elimineert striae, verbetert de elasticiteit van de huid. Reinigt het organisme van gifstoffen, ontgift en bevordert de bloedcirculatie.

Groene thee drinken

Groene thee gezonde effecten tips lichaam detox

Groene thee staat al jaren bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kent een zeer breed scala aan toepassingen. Aanbevolen voor diverse wonden en huidvlekken. Heeft antioxiderende eigenschappen die huidveroudering tegengaan en het gezicht beschermen tegen rimpels.

Gemberthee met citroen en honing

Gemberthee met citroenhoning body detox tips